Lähetystyö ja kansainvälinen vastuu

Lähetystyö ja kansainvälinen vastuu on Jumalan rakkauden välittämistä sanoin ja teoin lähellä ja kaukana. Siihen kuuluu evankeliumin julistaminen, diakoninen palvelu sekä taloudellisen, sosiaalisen ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden lisääminen.

Lähetystyö Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa

Seurakuntamme nimikkolähetit toimivat monissa ammateissa eri puolilla maailmaa yhteistyökirkkojen työntekijöiden kanssa. Seurakuntalaiset rukoilevat lähetyksen ja nimikkolähettien puolesta ja osallistuvat taloudellisesti lähetyksen toteutumiseen.

Olet tervetullut mukaan seurakuntamme järjestämään lähetyksen toimintaan. Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Kaikesta lähetykseen liittyvästä voit kysyä lisää  lähetyskasvatussihteeriltä.

Seurakuntamme tekee yhteistyötä näiden järjestöjen kanssa

Suomen Pipliaseura (linkki vie Pipliaseuran etusivulle)
Suomen Lähetysseura (linkki vie Lähetysseuran etusivulle)
Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (linkki vie Kansanlähetyksen etusivulle