Mikä Arkki?

Arkki on Länsi-Savon suurjakelun mukana julkaistava seurakunnan liite, jossa pureudutaan yhteiskunnalliseen keskusteluun seurakuntatwistillä. Nelisivuinen julkaisu laajenee kevät- ja syyskausien alussa kahdeksaan sivuun, ja tällöin tilaa annetaan myös seurakunnan tilaisuuksille, tapahtumille ja tärkeille yhteystiedoille.

Ilmestymispäivät 2024

3.2. Lue näköislehti klikkaamalla tästä (pdf)!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

23.3. Lue näköislehti klikkaamalla tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä(pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Henrik Renqvistin pidempään juttuun pääset tästä klikkaamalla.

18.5. Lue näköislehti klikkaamalla tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä(pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

21.9.

23.11.

Nainen kannettavalla tietokoneella, josta ilmestyy ihmisen kaltainen hahmo. Planeettoja ympärillä
Arkki ilmestyi ensimmäisen kerran helmikuussa 2024. Tällöin käsiteltiin muun muassa tekoälyn etiikkaa.