Mikkelin seurakuntakeskus

Savilahdenkatu 20, 50100 Mikkeli
Seurakunnan vaihde 0400 143 300

Mikkelin seurakuntakeskus

Mikkelin seurakuntakeskus sijaitsee samalla puistoalueella Mikkelin tuomiokirkon kanssa. Kolmessa salissa voi järjestää erilaisia tilaisuuksia kastejuhlista kokouksiin.

Ristimäkisali

Oivallinen kokouspaikka kun tarvitaan isoa luentosalia, istumapaikkoja on 140. Salissa on av-välineet, induktiosilmukka ja flyygeli.
 

Savilahti- ja Pirttiniemisalit

Sijaitsevat Ristimäkisalin yhteydessä 2. kerroksessa. Nämä salit muodostavat kokonaisuuden, johon 110 henkeä mahtuu hyvin ruokailemaan. Salit voidaan erottaa väliseinällä toisistaan, jolloin kumpaankin saliin mahtuu maksimissaan 60 henkilöä ruokailemaan.
 

Aulakahvio

Sijaitsee seurakuntakeskuksen 1. kerroksessa (katutaso), josta on kaunis näköala Ristimäki-puistoon. Aulakahvio soveltuu hyvin pieniin kaste- ja muistotilaisuuksiin, tilaan mahtuu 40 henkilöä. Myös pienet kokoukset ja koulutustilaisuudet ruokailuineen onnistuvat hyvin tässä salissa. Pohjakartta


Yläsali

Sijaitsee 3. kerroksessa, tilasta avautuu kaupunkinäkymä Savilahdenkadulle. Tiloihin mahtuu 60 henkilöä viettämään erilaisia juhlia tai kokous- ja koulutustilaisuuksia. Saleissa on av-välineet ja piano. Pohjakartta


Talossa on hissi.

Tuomiokirkon krypta

Tuomiokirkon alakerrassa on kodikas kryptan kahvio, jossa voi järjestää hyvin pienimuotoiset kasteet ja muistotilaisuudet. Tilat soveltuvat maksimissaan 25 hengelle.

 

Aulakahvioon, Yläsaliin ja Kryptaan tarjoilut muistotilaisuuksiin hoitavat yksityiset pitopalveluyrittäjät catering-periaatteella. Pienimuotoissa kaste- ja perhejuhlissa voit myös itse hoitaa kahvitarjoilun näissä tiloissa. Kysy käyttöehtoja tilavarauksista.

Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ti 26.2. klo 10.00 -12.00

Savilahdenkatu 20, 50100 Mikkeli

Senioritiistai

Helmikuun Senioritiistaissa piispa Voitto Huotarin luento: Uskonnot kohtaavat. Lisäksi lounas- ja kahvimahdollisuus (8 €).
ti 26.2. klo 13.00

Savilahdenkatu 20, 50100 Mikkeli

Lähetyspiiri

Tervetuloa lähetyspiiriin!