Mikkelin seurakuntakeskus

Savilahdenkatu 20, 50100 Mikkeli
Seurakunnan vaihde 0400 143 300

Mikkelin seurakuntakeskus

Mikkelin seurakuntakeskus sijaitsee samalla puistoalueella Mikkelin tuomiokirkon kanssa. Kolmessa salissa voi järjestää erilaisia tilaisuuksia kastejuhlista kokouksiin.

Ristimäkisali

Oivallinen kokouspaikka kun tarvitaan isoa luentosalia, istumapaikkoja on 140. Salissa on induktiosilmukka ja flyygeli.

Savilahti- ja Pirttiniemisalit

Sijaitsevat Ristimäkisalin yhteydessä 2. kerroksessa. Nämä salit muodostavat kokonaisuuden, johon 110 henkeä mahtuu hyvin ruokailemaan. Salit voidaan erottaa väliseinällä toisistaan, jolloin kumpaankin saliin mahtuu maksimissaan 60 henkilöä ruokailemaan.

Aulakahvio

Sijaitsee seurakuntakeskuksen 1. kerroksessa (katutaso), josta on kaunis näköala Ristimäki-puistoon. Aulakahvio soveltuu hyvin pieniin kaste- ja muistotilaisuuksiin, tilaan mahtuu 40 henkilöä. Myös pienet kokoukset ja koulutustilaisuudet ruokailuineen onnistuvat hyvin tässä salissa. Pohjakartta

Yläsali

Sijaitsee 3. kerroksessa, tilasta avautuu kaupunkinäkymä Savilahdenkadulle. Tiloihin mahtuu 60 henkilöä viettämään erilaisia juhlia tai kokous- ja koulutustilaisuuksia. Salissa on piano. Pohjakartta

Talossa on hissi.
Kaikkiin saleihin on saatavilla av-välineet, jotka voi varata kirkkoherranvirastosta.

Tuomiokirkon krypta

Tuomiokirkon alakerrassa on kodikas kryptan kahvio, jossa voi järjestää hyvin pienimuotoiset kasteet ja muistotilaisuudet. Tilat soveltuvat maksimissaan 25 hengelle.

Aulakahvioon, Yläsaliin ja Kryptaan tarjoilut muistotilaisuuksiin hoitavat yksityiset pitopalveluyrittäjät catering-periaatteella. Pienimuotoissa kaste- ja perhejuhlissa voit myös itse hoitaa kahvitarjoilun näissä tiloissa. Kysy käyttöehtoja tilavarauksista.

Savilahdenkatu 20, 50100 Mikkeli

Rättipiiri

Tule mukaan!

Savilahdenkatu 20, 50100 Mikkeli

Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.