Mikkelin seurakuntakeskus

Savilahdenkatu 20 , 50100 Mikkeli
Seurakunnan vaihde 0400 143 300

Mikkelin seurakuntakeskus sisäpihalta päin kuvattuna kesällä. Pihassa lipputanko ja lippu liehuu.

Mikkelin seurakuntakeskus sijaitsee samalla puistoalueella Mikkelin tuomiokirkon kanssa. Kolmessa salissa voi järjestää erilaisia tilaisuuksia kastejuhlista kokouksiin.

Ristimäkisali

Oivallinen kokouspaikka kun tarvitaan isoa luentosalia, istumapaikkoja on 140. Salissa on induktiosilmukka ja flyygeli.

Savilahti- ja Pirttiniemisalit

Sijaitsevat Ristimäkisalin yhteydessä 2. kerroksessa. Nämä salit muodostavat kokonaisuuden, johon 110 henkeä mahtuu hyvin ruokailemaan. Salit voidaan erottaa väliseinällä toisistaan, jolloin kumpaankin saliin mahtuu maksimissaan 60 henkilöä ruokailemaan. Pohjakartta (linkki vie pdf-tiedostoon).

Seurakunnan pitopalvelu hoitaa kokous- ja koulutustarjoilupalvelut seurakuntakeskuksen Savilahti- ja Pirttiniemisaleissa. Tarjouspyynnöt  p. 0400 143 336, talvikki.haapaniemi@evl.fi.

Aulakahvio

Sijaitsee seurakuntakeskuksen 1. kerroksessa (katutaso), josta on kaunis näköala Ristimäki-puistoon. Aulakahvio soveltuu hyvin pieniin kaste- ja muistotilaisuuksiin, tilaan mahtuu 40 henkilöä. Myös pienet kokoukset ja koulutustilaisuudet ruokailuineen onnistuvat hyvin tässä salissa. Pohjakartta ( linkki vie pdf-tiedostoon).

Yläsali

Sijaitsee 3. kerroksessa, tilasta avautuu kaupunkinäkymä Savilahdenkadulle. Tiloihin mahtuu 60 henkilöä viettämään erilaisia juhlia tai kokous- ja koulutustilaisuuksia. Salissa on piano. Pohjakartta (linkki vie pdf-tiedostoon).

Talossa on hissi. Kaikkiin saleihin on saatavilla av-välineet, jotka voi varata kirkkoherranvirastosta.

Tuomiokirkon krypta

Tuomiokirkon alakerrassa on kodikas kryptan kahvio, jossa voi järjestää hyvin pienimuotoiset kasteet ja muistotilaisuudet. Tilat soveltuvat maksimissaan 25 hengelle.

Tarjoilujen järjestäminen seurakuntakeskuksessa

Aulakahvioon, Yläsaliin ja Kryptaan tarjoilut muistotilaisuuksiin hoitavat yksityiset pitopalveluyrittäjät catering-periaatteella. Pienimuotoissa kaste- ja perhejuhlissa voit myös itse hoitaa kahvitarjoilun näissä tiloissa. Kysy käyttöehtoja kirkkoherranvirastosta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Mikkelin tuomiokirkko

Savilahdenkatu 20, 50100 Mikkeli