Tila- ja tarjoiluvaraukset

Seurakunnan tiloissa voi järjestää tarjoilutilaisuuksia perhejuhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Tällöin kokoontumis- ja tarjoilutiloista sekä keittiöstä peritään vuokra.

Kirkot ja tilat varataan aina kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 282. Kaikki hautausjärjestelyyn ja muistotilaisuuteen liittyvät tilat varataan kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 281.

Puurolautanen ja kukkasia

Huom! Tilavarauksista ja tarjoilupalveluista korona-aikana

Tilavarausten osalta on hyvä huomioida seuraavaa: Mikäli koronavirusepidemian osalta tapahtuu merkittäviä muutoksia tai valtioneuvostolta tulee uusia ohjeistuksia, jo tehty varaus saatetaan joutua perumaan.

Huomioittehan, että koronasta johtuvien turvavälisuositusten vuoksi tilojen istumapaikkaresursseista on käytettävissä vain noin puolet. Tilaisuuden järjestäjä on vastuussa siitä, että kokoontumisissa toimitaan yleisten koronaturvallisuusohjeistusten mukaisesti turvavälit säilyttäen.

Mikkelin seurakuntakeskuksessa on mahdollista järjestää muistotilaisuuksia toistaiseksi. Tällöin seurakunnan emännät järjestävät tarjoilun tilaisuuteen. Kysy lisää pääemännältä.

Tilavuokrahinnasto (pdf)

Tilavuokrahinnasto 2021 (pdf)

Emäntien yhteystiedot

Tarjoilujen järjestäminen omatoimisesti

Seurakunnan pienemmissä saleissa, joiden läheisyydessä on tarjoilukeittiö tai kokkikeittiö, voit järjestää omatoimisesti ilman pitopalvelua esim. kaste ja syntymäpäiväjuhlan kahvitarjoilun. Kysy ko.tiloja ja käyttöehtoja kirkkoherranvirastosta.

Näin järjestät perhejuhlat omatoimisesti seurakunnan tiloissa

Tarvittaessa lisätietoja tarjoilupalveluista: pääemäntä Talvikki Haapaniemi 0400 143 336, talvikki.haapaniemi(at)evl.fi

Pitopalveluyritykset palvelevat seurakunnan tiloissa

Yksityiset pitopalveluyritykset palvelevat kaikissa seurakunnan varattavissa olevissa tiloissa muistotilaisuuksissa ja perhejuhlissa. Samoin muissa seurakunnan tiloissa (ei Savilahti- ja Pirttiniemisalit) pidettävissä kokous- ja koulutuspäivissä pitopalveluyritykset hoitavat tarjoilut.

Lue lisää tarjoilun järjestämisestä pitopalveluyrittäjien avulla

Pitopalveluyrittäjät

Ohjeet pitoyrittäjille löydät täältä

Kokous- ja koulutustarjoilupalvelut seurakuntakeskuksen Savilahti- ja Pirttiniemisaleissa

Seurakunnan pitopalvelu hoitaa kokous- ja koulutustarjoilupalvelut seurakuntakeskuksen Savilahti- ja Pirttiniemisaleissa, osoite Savilahdenkatu 20. Tarjouspyynnöt  p. 0400 143 336, talvikki.haapaniemi@evl.fi.

Kokoustarjoiluhinnasto (pdf)

​​​​​​​Kokoustarjoiluhinnasto 2021 (pdf)

Tilojen pohjakartat

Pohjakartta Aulakahvio (pdf) Linkki avautuu uudessa välilehdessä(Mikkelin seurakuntakeskus)