Tila- ja tarjoiluvaraukset

Seurakunnan tiloissa voi järjestää pitoja ja tarjoilutilaisuuksia perhejuhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Tällöin kokoontumis- ja tarjoilutiloista sekä keittiöstä peritään vuokra.

Kirkot ja tilat varataan aina kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 400. Kaikki hautausjärjestelyyn ja muistotilaisuuteen liittyvät tilat varataan kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 281.

Tilavuokrahinnasto

Pohjakartta Aulakahvio (Mikkelin seurakuntakeskus)

Pohjakartta Savilahti- ja Pirttiniemisalit (Mikkelin seurakuntakeskus)

Pohjakartta Yläsali (Mikkelin seurakuntakeskus)

Emäntien yhteystiedot

Pitopalveluyritykset palvelevat seurakunnan tiloissa

Yksityiset pitopalveluyritykset palvelevat kaikissa seurakunnan varattavissa olevissa tiloissa muistotilaisuuksissa ja perhejuhlissa. Samoin muissa seurakunnan tiloissa (ei Savilahti- ja Pirttiniemisalit) pidettävissä kokous- ja koulutuspäivissä pitopalveluyritykset hoitavat tarjoilut.

Ohje tarjoilun järjestämiseen pitopalveluyrittäjien avulla

Ohjeet pitoyrittäjille

Kokous- ja koulutustarjoilupalvelut seurakuntakeskuksen Savilahti- ja Pirttiniemisaleissa

Seurakunnan pitopalvelu hoitaa kokous- ja koulutustarjoilupalvelut seurakuntakeskuksen Savilahti- ja Pirttiniemisaleissa, osoite Savilahdenkatu 20. Tarjouspyynnöt  p. 0400 143 335, eeva-liisa.tiilikka@evl.fi.

Kokoustarjoiluhinnasto

Tarjoilujen järjestäminen omatoimisesti

Seurakunnan pienemmissä saleissa, joiden läheisyydessä on tarjoilukeittiö tai kokkikeittiö, voit järjestää omatoimisesti ilman pitopalvelua esim. kaste ja syntymäpäiväjuhlan kahvitarjoilun. Kysy ko.tiloja ja käyttöehtoja kirkkoherranvirastosta.

Ohje perhejuhlien tarjoilun järjestämiseen omatoimisesti

Tarvittaessa lisätietoja tarjoilupalveluista: pääemäntä Talvikki Haapaniemi 0400 143 336, talvikki.haapaniemi(at)evl.fi