Tila- ja tarjoiluvaraukset

Seurakunnan tiloissa voi järjestää tarjoilutilaisuuksia perhejuhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Tällöin kokoontumis- ja tarjoilutiloista sekä keittiöstä peritään vuokra.

Kirkot ja tilat varataan aina kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 282. Kaikki hautausjärjestelyyn ja muistotilaisuuteen liittyvät tilat varataan kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 281.

Puurolautanen ja kukkasia

 

Huom! Tilavarauksista ja tarjoilupalveluista korona-aikana

Tilavarausten osalta on hyvä huomioida seuraavaa: Mikäli koronavirusepidemian osalta tapahtuu merkittäviä muutoksia tai valtioneuvostolta tulee uusia ohjeistuksia, jo tehty varaus saatetaan joutua perumaan.

Tilaisuuden järjestäjä on vastuussa siitä, että kokoontumisissa toimitaan yleisten koronaturvallisuusohjeistusten mukaisesti.

Mikkelin seurakuntakeskuksessa on mahdollista järjestää muistotilaisuuksia toistaiseksi. Tällöin pitopalveluyritykset  järjestävät tarjoilun tilaisuuteen. Kysy lisää pääemännältä.

Tilavuokrahinnasto 2023Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Emäntien yhteystiedot

 

Tarjoilujen järjestäminen omatoimisesti

Seurakunnan pienemmissä saleissa, joiden läheisyydessä on tarjoilukeittiö tai kokkikeittiö, voit järjestää omatoimisesti ilman pitopalvelua esim. kaste ja syntymäpäiväjuhlan kahvitarjoilun. Kysy ko.tiloja ja käyttöehtoja kirkkoherranvirastosta.

Näin järjestät perhejuhlat omatoimisesti seurakunnan tiloissa

Tarvittaessa lisätietoja tarjoilupalveluista: Pääemäntä Talvikki Haapaniemi talvikki.haapaniemi@evl.fi p. 0400 143 336.

 

Pitopalveluyritykset palvelevat seurakunnan tiloissa 

Yksityiset pitopalveluyritykset palvelevat kaikissa seurakunnan varattavissa olevissa tiloissa muistotilaisuuksissa ja perhejuhlissa. Samoin muissa seurakunnan tiloissa (ei Savilahti- ja Pirttiniemisalit) pidettävissä kokous- ja koulutuspäivissä pitopalveluyritykset hoitavat tarjoilut.

Lue lisää tarjoilun järjestämisestä pitopalveluyrittäjien avulla

 

Pitopalveluyrittäjät

Ohjeet pitoyrittäjille löydät täältä


Kokous- ja koulutustarjoilupalvelut seurakuntakeskuksen Savilahti- ja Pirttiniemisaleissa

Seurakunnan pitopalvelu hoitaa kokous- ja koulutustarjoilupalvelut seurakuntakeskuksen Savilahti- ja Pirttiniemisaleissa, osoite Savilahdenkatu 20. Tarjouspyynnöt pääemäntä Talvikki Haapaniemi talvikki.haapaniemi@evl.fi p. 0400 143 336.

Luomutuotteiden käyttö seurakunnan tarjoiluissa

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan keittiötoimi on mukana Portaat luomuun -ohjelmassa. Alla olevasta kuvalinkistä pääset tutustumaan sekä ohjelmaan että keittiötoimintamme luomuohjelmaan tarkemmin.

Käytämme ruoanvalmistuksessa lähiruoka- sekä luomuraaka-aineita. Reilun kaupan seurakuntana käytämme kahvitarjoiluissa reilun kaupan luomukahvia.

 

Tilojen pohjakartat

Pohjakartta Aulakahvio (pdf) Linkki avautuu uudessa välilehdessä(Mikkelin seurakuntakeskus)

Pohjakartta Savilahti- ja Pirttiniemisalit (pdf) Linkki avautuu uudessa välilehdessä(Mikkelin seurakuntakeskus)

Pohjakartta Yläsali (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Mikkelin seurakuntakeskus)

 

Oiva-raportit

Oiva-raportti, Mikkelin seurakuntakeskus 21.11.2019

Oiva-raportti, Susiniemen leirikeskus 22.06.2020