Seurakunnan laskutusosoite

Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, edullisempaa ja ympäristöystävällisempää kuin paperilaskujen käsittely.

Voit tulostaa alla olevan laskutusohjeen tästä pdf-dokumentista

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003716347543

Operaattori: Basware Oyj

Tunnus: BAWCFI22

Y-tunnus: 1634754-3

Vaikka laskut lähetetään verkkolaskuina, tulee laskussa näkyä alla oleva laskutusosoite. Mikäli
verkkolaskuja ei ole mahdollista lähettää, otamme laskuja vastaan vain alla olevaan
laskutusosoitteeseen tai sähköpostitse.

Jotta skannauspalvelussa on mahdollista kohdistaa lasku
oikeaan paikkaan, tulee laskutusosoite näkyä myös itse laskussa eikä ainoastaan kirjekuoressa.

Laskutusosoite

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta
++3067++
00026 BASWARE

Mikäli verkkolaskuja ei ole mahdollista lähettää, osoite paperilaskuille on ylläoleva.

tai sähköpostilla kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Kaikissa laskuissa tulee näkyä tilaajan etu- ja sukunimi laskun otsikkotason tiedoissa (esim. ”Ostajan
viite”, ”Ostajan yhteyshenkilö”, ”Tilaaja”, ”Viitteenne” tms.). Nimitiedon perusteella lasku ohjautuu
oikeaan paikkaan laskun tarkastamista varten.

Laskutusosoitteeseen voi lähettää vain laskuja, muu materiaali tuhotaan. Sähköpostitse toimitettavat laskut tulee olla pdf-muodossa. Laskun nimessä ei saa olla ä- ja ö-kirjaimia eikä välilyöntejä. Yksi pdf-tiedosto voi sisältää yhden laskun. Yksi sähköpostiviesti voi sisältää useamman pdf-tiedoston. Huom! Sähköpostin viestikentän tulee olla tyhjä.

Annamme mielellämme lisätietoja ja voitte ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen:

taloustoimisto.mikkeli@evl.fi

Muu postitettava materiaali (esim. mainokset, matkalaskut ja palkkiolomakkeet) tulee lähettää
postiosoitteeseemme PL 21, 50101 Mikkeli.