Kouluikäiset

Toimintaa 7-14 -vuotiaiden ja heidän perheidensä kanssa. Toimintamuotoja mm. leirit, retket, kerhot ja tapahtumat. Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä koulujen kanssa.

Kerhot

Seurakuntamme tarjoaa laadukasta ja monipuolista kerhotoimintaa eri puolilla seurakuntaa. Esim. kokki-, liikunta- ja psa-kerhot tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kristillisessä ilmapiirissä. Kerhoja ohjaavat tehtäviinsä koulutetut nuoret tai aikuiset. Tutustu kerhoihin tarkemmin mukaan.netissä. Linkki vie mukaan.net-sivustolle.

Leirit

Seurakunta järjestää reipasta leiritoimintaa leirikeskuksissa. Leirit ovat iloista yhdessäoloa pelien, leikkien, askartelun, ulkoilun ja seikkailun merkeissä. Leirit on jaettu ikäryhmittäin. Katso leirien tiedot mukaan.netistä. Linkki vie mukaan.net-sivustolle.

Retket

Toiminnasta lisää: www.mukaan.net ja facebookista: Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyössä tapahtuu (linkki alhaalla)

LapsiArkki

Hei yhden vanhemman perheestä huolehtiva vanhempi! Lapsille puuhaa ja huolenpitoa, sinulle omaa aikaa? Kerran viikossa tiistaisin klo 17-19 kokoontuva LapsiArkki tarjoaa lapsille yhdessäoloa, leikkimistä ja puuhastelua. Paikalla on työntekijöitä varhaiskasvatuksesta ja nuorisotyöstä, joten eri-ikäiset lapset ovat tervetulleita. Toiminta on maksutonta ja avointa kaikille.

Ilmoittaudu mukaan LapsiArkkiin (linkki vie Katrina-ilmoittautumislomakkeelle)

Kouluikäiset lapset Susiniemen saunamajan pihassa.