Hautausmaiden kausi- ja kesätöiden haku on taas alkanut

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan hautausmaat ja puistot työllistävät joka kesä noin 40 aikuista kausityöntekijää ja 38 nuorta kesätyöntekijää. Hautausmaat tarvitsevat työntekijöitä viheralueiden ja hautainhoitorahaston sopimushautojen hoitotehtäviin. Hautausmaat ovat Harju, Rouhiala, Kirkonmäki ja Vanha Pohjoinen, Anttola, Ristiina, Suomenniemi, Haukivuori. Puumalan hautausmaille haemme nuoria kesätöihin.

Haku tapahtuu sähköisillä hakulomakkeilla, jotka löytyvät osoitteesta: www.mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi./Info-ja-asiointi/Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Lisätietoja; Sirpa Jämsä, puh. 0400-143310, sirpa.jamsa@evl.fi

Haku kausityöhön päättyy 6.3.2023

Kausityön kesto on 5 kk (24.4.2023–1.10.2023)

Haku kesätyöhön päättyy 13.3.2023. Työn kesto n. 1kk. Kesätyö on tarkoitettu nuorille koululaisille ja opiskelijoille. Alaikäraja on 16 vuotta.

Tästä linkistä pääset hakulomakkeisiin.