Otavan seurakuntatalo

Puulantie 21 , 50670 Otava

Otavan seurakuntatalo kesäisessä maisemassa.

Otavan seurakuntatalo sijaitsee viidentoista kilometrin päässä Mikkelin keskustasta etelään. Seurakuntatalo on rakennettu Otavan vanhan rukoushuoneen puistomaiseen pihapiiriin Puulaveden läheisyyteen.

Seurakuntatalon kahviossa voi järjestää pieniä perhejuhlia ja kokouksia. Avarassa kirkkosalissa voi järjestää myös suurempia perhejuhlia ja kokouksia, tilaan mahtuu 100 henkilöä. Kirkkosalissa on urut ja piano.

Tarjoilut seurakuntatalolle tilataan yksityisiltä pitopalveluyrityksiltä.

Urut

Otavan seurakuntatalon urut ovat Kangasalan urkutehtaan valmistamat vuodelta 1982. Uruissa on 12 äänikertaa, 2 sormiota ja jalkio sekä mekaaninen koneisto ja hallinta.

Puulantie 21, 50670 Otava

Perhekerho

Lasten ja heidän huoltajiensa yhteinen kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

Puulantie 21, 50670 Otava