Virkatodistus, sukuselvitys

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta kuuluu Kouvolan aluekeskusrekisteriin, joka vastaa virkatodistusten ja sukuselvitysten tekemisestä. Voit tilata virkatodistuksia ja sukuselvitystietoja Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan, Mikkelin maaseurakunnan, Anttolan seurakunnan, Haukivuoren seurakunnan, Ristiinan seurakunnan ja Suomenniemen seurakunnan kirkonkirjoista.

Sukuselvitys on ote henkilöä tai perhettä koskevista kirkonkirjaan tehdyistä merkinnöistä. Sitä tarvitaan yleisimmin perunkirjoitukseen ja kuolinpesän asioiden hoitoon.

1. Tilaa sähköisesti

Sähköiseen lomakkeeseen

Noudata lomakkeen ohjeita. Lomakkeen yhteys on suojattu, joten tilaaminen on turvallista. Huom. Tällä lomakkeella ei voi tilata sukututkimusta.

2. Tilaa puhelimitse

Tilaa virkatodistus tai sukuselvitys puhelimitse tilauspalvelusta, p. 040 195 2599 (ma-to klo 9-12).

Huom. Tästä puhelinnumerosta ei voi tilata sukututkimusta.

3. Tilaa kirjeellä

Kouvolan aluekeskusrekisteri, Savonkatu 40, 45100 Kouvola