Hauta- ja puistotoimi

Hauta- ja puistotoimen tehtävänä on vainajien hautaaminen ja hautauspalveluiden tuottaminen, hauta-alueiden riittävyyden turvaaminen sekä hauta- ja puistoalueiden yleishoito sekä toimialaan liittyvät talous- ja henkilöstöasiat.

Hautaustoimi hoitaa käytössä olevia hautausmaita korkeatasoisesti kulttuuri- ja ympäristöarvoja kunnioittaen. Lisäksi tehtäviin kuuluu seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden yleishoito ja konsultointi.

Hauta- ja puistotoimi hallinnoi hautainhoitorahastoa ja vastaa käytännössä hautojen hoidosta.

Palaute- ja yhteydenottolomake

Hautausasiat

Kirkkoherranvirastossa sovitaan hautapaikkaan ja hautaan siunaamiseen liittyvistä asioista. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma - pe klo 9 -14. Palveluajan voit varata puh. 0400 143 280 ja 0400 143 281.

Hautausmaan toimisto

Harjun hautausmaa, Saattotie 7