Päiväkerho

Toisten huomioiminen ja erilaisuuden hyväksyminen kuuluvat tärkeimpiin kasvatuksellisiin tavoitteisiimme. Yhdessä koulutettujen lastenohjaajien kanssa, lapsi oppii elämyksellisesti kristinuskon perusasioita kehitystasonsa mukaisesti. Kerhopäivällä on oma rytminsä johon hiljentyminen, yhteinen laulu ja rukous luovat turvallisuutta.

Päiväkerhossa lapsen kasvua ja kehitystä tuetaan monipuolisesti. Lapset osallistuvat leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä käden taitoja harjoittavaan luovaan toimintaan. 

Päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota ympäristökasvatukseen, erityisesti kierrätykseen.Ulkona liikkuessamme opettelemme mm. tuntemaan luontoa eri vuodenaikoina. Ulkoilun pakkasraja on -12 astetta.

Päiväkerhot kestävät 2 ½-3 tuntia ja kokoontuvat  kaksi kertaa viikossa, aamu- tai iltapäivisin. Kerhovuosi alkaa elokuussa ja jatkuu toukokuun loppupuolelle. Ryhmän muodostamiseen tarvitaan vähintään seitsemän (7) lasta. Koulujen lomien aikana ei ole kerhoja. Päiväkerhot ovat tarkoitettu ensisijaisesti sellaisille lapsille, joilla ei ole päiväkotipaikkaa

Päiväkerhot ovat maksullisia niille lapsille, jotka eivät kuulu evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Maksu on 40 e /kk/ lapsi.

 

Iltapäiväryhmissä Launiala, Seurakuntakeskus ja Kiiskinmäki on vielä monta paikka vapaana. Haukivuoren ja Otavan päiväkerhossa on myös paikkoja vapaana. Hakemus nettisvujen kautta.

Päiväkerhot ovat syyslomalla viikolla 43

 

 

 

Kerhotoimipisteet

Päiväkerhopaikan hakulomake

Päiväkerhoesite

Päiväkerhoblogi

pappi ja kaksi lasta askartelemassa