Päiväkerho

Toisten huomioiminen ja erilaisuuden hyväksyminen kuuluvat tärkeimpiin kasvatuksellisiin tavoitteisiimme. Yhdessä koulutettujen lastenohjaajien kanssa, lapsi oppii elämyksellisesti kristinuskon perusasioita kehitystasonsa mukaisesti. Kerhopäivällä on oma rytminsä johon hiljentyminen, yhteinen laulu ja rukous luovat turvallisuutta.

Päiväkerhossa lapsen kasvua ja kehitystä tuetaan monipuolisesti. Lapset osallistuvat leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä käden taitoja harjoittavaan luovaan toimintaan. Päiväkerhossa on ryhmäkohtainen varhaiskasvatussuunnitelma.Lapsen aloitaessa päiväkerhon käydään huoltajien kanssa tutustumiskeskustelu. Lapsen siirtyessä päiväkerhosta esikouluun käydään vanhempien kanssa yhdessä keskustelu havainnoista, miten lapsella on sujunut päiväkerhossa.

Päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota ympäristökasvatukseen, erityisesti kierrätykseen.Ulkona liikkuessamme opettelemme mm. tuntemaan luontoa eri vuodenaikoina. Ulkoilun pakkasraja on -12 astetta.

Päiväkerhot kestävät 2 ½-3 tuntia ja kokoontuvat  kaksi kertaa viikossa, aamu- tai iltapäivisin. Kerhovuosi alkaa elokuussa ja jatkuu toukokuun loppupuolelle.  Koulujen lomien aikana ei ole kerhoja.

Päiväkerhot ovat maksullisia niille lapsille, jotka eivät kuulu evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Maksu on 40 e /kk/ lapsi.

Syksyn 2020 ryhmiin hajapaikoille on jatkuva haku.  Lomake löytyy tämän sivun alaosasta.

Olemme yhteydessä perheisiin syksyn päiväkerhopaikoista toukokuussa 2020. Toiminta alkaa elokuussa viikolla 34.

Syksyllä 2020 uutta toimintaa Taaperoille. Oma päiväkerho, johon  voi hakea hajapaikoille tästä linkistä. Katso Taapero- päiväkerhon esite

Kerholaiset reput selässä Eila-tädin kanssa ulkona.
Päiväkerholaisia Otavassa.

Kerhopaikat, syksy 2020

Haukivuori seurakuntatalo, Keskustie 53.
Kiiskinmäki Kiiskinmäenkatu 2.
Launiala Huuhkajankatu 1.
Otava seurakuntatalo, Puulantie 21.
Rantakylä Jokipolku 1.
Ristiina seurakuntakeskus, Kissalammentie 3.
Rouhiala Rouhialankatu 49.
Tupala Mäkituvantie 2 F 26.

Taaperokerho

Lähemäki, Paukkulantie 27