Päiväkerho

Toisten huomioiminen ja erilaisuuden hyväksyminen kuuluvat tärkeimpiin kasvatuksellisiin tavoitteisiimme. Yhdessä koulutettujen lastenohjaajien kanssa, lapsi oppii elämyksellisesti kristinuskon perusasioita kehitystasonsa mukaisesti. Kerhopäivällä on oma rytminsä johon hiljentyminen, yhteinen laulu ja rukous luovat turvallisuutta.

Päiväkerhossa lapsen kasvua ja kehitystä tuetaan monipuolisesti. Lapset osallistuvat leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä käden taitoja harjoittavaan luovaan toimintaan. 

Päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota ympäristökasvatukseen, erityisesti kierrätykseen.Ulkona liikkuessamme opettelemme mm. tuntemaan luontoa eri vuodenaikoina. Ulkoilun pakkasraja on -12 astetta.

Päiväkerhot kestävät 2 ½-3 tuntia ja kokoontuvat  kaksi kertaa viikossa, aamu- tai iltapäivisin. Kerhovuosi alkaa elokuussa ja jatkuu toukokuun loppupuolelle. Ryhmän muodostamiseen tarvitaan vähintään seitsemän (7) lasta. Koulujen lomien aikana ei ole kerhoja.

Päiväkerhot ovat maksullisia niille lapsille, jotka eivät kuulu evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Maksu on 40 e /kk/ lapsi.

Vielä voi hakea päväkerhoon kaudelle 2019-2020.  Vapaita paikkoja on Anttolan ja Rouhialan aamupäiväryhmissä sekä Launialan ja Kiiskimäen iltapäiväryhmissä. Päiväkerhoon voi hakea vaikka lapsi olisi osa-aikaisesti päiväkodissa ja toimintaan ei tarvitse sitoutua koko toimintakaudeksi eli lapsi voi käydä myös päiväkerhossa muutaman kuukauden ajan.
 

 

Pienet tytöt askartelevat päiväkerhossa
Otavan päiväkerholaisia askartelemassa

 

Kerhopaikat

Anttola seurakuntatalo, Mikkelintie 31.
Haukivuori seurakuntatalo, Keskustie 53.
Keskusta srk-kesk. Kuuttituvassa, Savilahdenkatu 20. Ma ja ti klo 12.15–15.15
Kiiskinmäki Kiiskinmäenkatu 2. Aamupäiväryhmä ma ja ti klo 9–11.30, iltapäiväryhmä ma ja ti 12.30–15
Launiala Huuhkajankatu 1. Aamupäiväryhmä ma ja ti klo 9–11.30, iltapäiväryhmä ma ja ti klo 12.30–15
Lähemäki srk-talossa, Paukkulantie 27.
Otava seurakuntatalo, Puulantie 21.
Rantakylä Jokipolku 1.
Ristiina seurakuntakeskus, Kissalammentie 3.
Rouhiala Rouhialankatu 49.

 

Kerhopistekartta

Päiväkerhoesite

Päiväkerhon hakulomake kaudelle 2019 - 2020