Messi-yhteisö

Messi on kaikille avoin Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan yhteisö, joka kutsuu mukaan kodinomaiseen yhteyteen ja arjen jakamiseen. Mukaan voi tulla niin yksin kuin kaverin, puolison tai koko perheen kanssa. Messissä kaikenikäiset ja kaikenlaiset ihmiset oppivat vähitellen tuntemaan toisiaan ja Jumalaa.

Toiminnan keskiössä ovat kerran kuussa järjestettävät Messi-messut ja Messi-kestit. Messuissa kokoonnutaan Sanan, sakramenttien, musiikin ja yhteyden ääreen tuomiokirkkoon. Vapaamuotoisemmilla Messi-kesteillä Laajalammella puolestaan istahdetaan nyyttäripöydän ympärille ja vietetään yhdessä aikaa rukouksen ja laulujen parissa. Messissä lasten koetaan olevan tärkeä osa seurakuntaa, ja heille on järjestetty tapahtumissa omaa ohjelmaa.

Tiimit ja pienryhmät

Messissä jokaista kutsutaan löytämään ja käyttämään omia lahjoja yhteiseksi hyväksi. Erilaiset tiimit vastaavat messujen ja kestien järjestämisestä. Palvella voi vaikkapa musiikissa, lasten kanssa, käytännön tehtävissä tai rukouksessa.

Messujen ja kestien lisäksi Messissä on arkena kodeissa kokoontuvia pienryhmiä. Pienryhmästä jokainen voi löytää oman paikkansa, johon kuulua. Ryhmiä on erilaisia ihmisten eri elämäntilanteiden ja kiinnostusten mukaan.

Voit tulla mukaan alla oleviin, tähdellä merkattuihin ryhmiin, joissa on tilaa. Voit myös ehdottaa uuden ryhmän perustamista omien toiveidesi mukaan.

Lauluryhmä* vierailee palvelutalo Pappilanpuistossa kerran kuukaudessa.

Äitipiiri*  kokoontuu lasten kanssa kodeissa joka toinen viikko.

Messi-junnut* on kouluikäisille lapsille Kalevankankaan koulun liikuntasalissa lauantaisin kerran kuukaudessa.

Lauluraamis, naisten raamis ja nuorten naisten raamis kokoontuvat kodeissa joka toinen viikko.

Messistä ja sen pienryhmistä lisätietoja: pappi Aija Aurén, 0400 143 256

Seurakuntapastori (vs. 31.8.2020 asti)
Ristimäen alueseurakunta