Muskarit

Muskarit ovat yhdessä laulamista ja leikkimistä varten, sinne tullaan yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa ja se kestää 30-45 minuuttia. Muskaria ohjaa paikasta riippuen joko lastenohjaaja tai kanttori.

Muskarissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita. Tahdomme musiikillisten elämysten lisäksi vahvistaa sekä lasten että aikuisten seurakuntayhteyttä.

Huomioithan poikkeukselliset kokoontumispäivät, esimerkiksi juhlapyhienja lomien aikaan.

Anttola

Kokoontuu perjantaisin Anttolan seurakuntatalossa (Mikkelintie 31) klo 9.30-10.15, ei ennakkoilmoittautumista.
Muskarin ohjaajana Mari Salminen.

Anttolan muskarin esite

Ristiina

Kokoontuu Vaarinsaaressa (Tuderuksentie 2) joka toinen torstai parillisilla viikoilla klo 9.30 (lapsi ja aikuinen) sekä klo 10 (ikäihmiset). Muskarin ohjaajana Mirka Nousiainen.

Savilahti

Kokoontuu maanantaisin 9.30-10.15 Kirkonmäen seurakuntatalossa (Otavankatu 9). Tähän muskariin on ennakkoilmoittautuminen. Ohjaajana Mari Salminen.

Kirkonmäen muskarin esite

Suomenniemi

Kokoontuu torstaisin klo 9.30–10.15 Suomenniemen seurakuntakodissa (Suomenkyläntie 1). Muskarin ohjaajana Maria Kemppinen.

Lapset innoissaan muskarissa.
Suomenniemen muskarilaisia