Muskarit

Muskarit ovat yhdessä laulamista ja leikkimistä varten, sinne tullaan yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa ja se kestää 30-45 minuuttia. Muskaria ohjaa paikasta riippuen joko lastenohjaaja tai kanttori.

Muskarissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita. Tahdomme musiikillisten elämysten lisäksi vahvistaa sekä lasten että aikuisten seurakuntayhteyttä.

Huomioithan poikkeukselliset kokoontumispäivät, esimerkiksi juhlapyhien ja lomien aikaan.

Anttola

Muskari kokoontuu perjantaisin Anttolan seurakuntatalossa (Mikkelintie 31) klo 9-10.30. Muskariin on ennakkoilmoittautuminen. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat, arkipyhät ja ohjaajan koulutuspäivät). Muskari on tarkoitettu lapselle yhdessä huoltajan kanssa. Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen.

Mikkeli

Kirkonmäen muskari 2-5-vuotiaille kokoontuu maanantaisin klo 9.30 Kirkonmäen seurakuntatalossa (Otavankatu 9). Muskariin on ennakkoilmoittautuminen.  Muskari on tarkoitettu 2-5 –vuotiaille lapsille yhdessä huoltajan kanssa, (pienempi sisarus saa olla mukana, ilmoita hänet kuitenkin omalla ilmoittautumislomakkeellaan mukaan). Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat, arkipyhät ja ohjaajan koulutuspäivät). Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen.

Laajalammen muskari 7-11 kk vauvoille kokoontuu tiistaisin klo 10 Laajalammen seurakuntakodissa (Kaituentie 27) Muskariin on ennakkoilmoittautuminen. Muskari on vauvan ja aikuisen yhdessä tekemistä ja musiikista nauttimista. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat, arkipyhät ja ohjaajan koulutuspäivät). Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen.

Laajalammen muskari  0-6 kk vauvoille kokoontuu tiistaisin klo 12 Laajalammen seurakuntakodisssa (Kaituentie 27). Muskariin on ennakkoilmoittautuminen. Muskari on vauvan ja aikuisen yhdessä tekemistä ja musiikista nauttimista. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat, arkipyhät ja ohjaajan koulutuspäivät)). Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen.

Laajalammen muskari 1-2 v taaperoille kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 Laajalammen seurakuntakodissa (Kaituentie 27). Muskariin  on ennakkoilmoittautuminen. Muskari on lapsen ja aikuisen yhdessä tekemistä ja musiikista nauttimista. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat, arkipyhät ja ohjaajien koulutuspäivät). Muskari on maksuton. Ohjaajina Mari Salminen ja Mari Turunen.

Otava

Muskari kokoontuu keskiviikkoisin Otavan seurakuntatalossa (Puulantie 21) klo 9-10.30. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat, arkipyhät ja ohjaajien koulutuspäivät). Muskari on tarkoitettu lapselle yhdessä huoltajan kanssa. Muskari on maksuton. Ohjaajina Anu Karhunen ja Katja Hirvonen.

Ristiina

Muskari (lapsi ja aikuinen).  Lisätietoja Mirka Nousiainen 0400 143 274

Suomenniemi

Lisätietoja Maria Frestadius p. 050-501 3318.

Vauva soittaa rumpuja äidin kanssa