Lähemäen seurakuntatalo

Paukkulantie 27, 50170 Mikkeli

Lähemäen seurakuntatalo

Lähemäen seurakuntatalon avara kirkkosali ja salin yhteydessä sijaitseva viihtyisä kahvio soveltuvat sekä pienempien että suurempien perhejuhlien ja kokousten järjestämiseen. Isoon saliin voi järjestää lämpimän ruokatarjoilun 130 hengelle ja kahvitarjoilun jopa 200 hengelle. Istumapaikkoja kahvio mukaan lukien on salissa 250 hengelle.

Talossa on äänentoistolaitteet ja induktiosilmukkavahvistin. Av-välineistä käytössä: dataprojektori, piirtoheitin ja fläppitaulu. Piha-alueella on tilava parkkipaikka.

Tarjoilut seurakuntatalolle tilataan yksityisiltä pitopalveluyrityksiltä.

Urut

Lähemäen seurakuntatalon urut suunnitteli ja rakensi Urkurakentamo Hans Heinrich 1986 tuomiokirkkoon, Lähemäelle ne siirrettiin syyskuussa 2000. Soittimessa on 12 äänikertaa sekä kaksi siirtoäänikertaa, kaksi sormiota ja jalkio. Koneisto ja hallinto ovat mekaaniset. Soinnin ilme on pohjoissaksalainen barokki.

Seurakuntatalossa on käytössä myös flyygeli.

Paukkulantie 27, 50170 Mikkeli

Kevätkirmaus

Toimintaa kaikenikäisille sisällä ja ulkona

Paukkulantie 27, 50170 Mikkeli