Suomenniemen alueseurakunta

Tervetuloa Suomenniemen alueseurakunnan sivulle!

Suomenniemen alueseurakunta on Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan pieni mutta virkeä eteläinen osa. Alueelle antaa omaleimaisuutta sen historia osana Etelä-Karjalan maakuntaa. Alueseurakunnan toiminnan keskuksena on kaunis kirkko. Jumalanpalvelus pidetään pyhäisin klo 10, paitsi kuukauden toisena sunnuntaina klo 17. Kellotapuli ja hautausmaa sijaitsevat välittömästi kirkon vieressä. Muita toimitiloja ovat seurakuntakoti sekä Lusikkaniemen leirikeskus. 

Seurakuntatyötä alueella johtavat aluekappalainen ja alueneuvosto. Yhteistyötä tehdään kiinteästi aluejohtokunnan, koulun, päiväkodin ja alueella toimivien yhdistysten kanssa. Suomenniemellä toimivat Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan työalat: varhaiskasvatus, tyttö- ja poikatyö, nuorisotyö, aikuistyö, diakoniatyö, lähetystyö, jumalanpalvelus- ja musiikkityö sekä yleinen seurakuntatyö.

Tervetuloa niin kirkkoon kuin muihinkin tapahtumiin ja toimintaan!

Kirkkokyydit Suomenniemellä

Tarvitsetko kyydin kirkkoon? Kirkkokyytipyhänä saat taksikyydin, jonka omavastuuosuutena on linja-autolipun hinta (6,60 €/meno-paluu). Palvelun tarjoaa seurakunta ja se on tarkoitettu Suomenniemellä kaikille niille - ikään katsomatta - jotka eivät pääse kulkemaan kirkkoon omin neuvoin. Tarkista kirkkokyytipyhät kirkollisista ilmoituksista Länsi-Saimaan Sanomista tai Länsi-Savosta. Taksin voit tilata suoraan taksiyrittäjältä:

              
Tiedustelut Jarmo Olkkonen p. 044 070 7097

Kirkkoherranvirasto

Virastoasiointi hoidetaan Mikkelin kirkkoherranvirastossa, Savilahdenkatu 20. 

Yhteydenotot seurakunnan vaihteeseen p. 0400 143 300 tai kirkkoherranvirasto.mikkeli@evl.fi

Ota yhteyttä

vs. Aluekappalainen
Suomenniemen alueseurakunta

Huom! Poikkeava sähköpostiosoite, vs. 31.12.2021 saakka

Suomenniemen kirkko kesällä