Perhekerho

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Toimintaan ovat tervetulleita lapset huoltajineen ja hoitajineen. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.

Perhekerhossa tarjoiluna on pientä maksua vastaan  kahvi/tee/mehu + kahvileipä sekä kerran kuukaudessa puuro Haukivuorella, Kirkonmäellä, Lähemäellä ja Rouhialassa.

Keskiviikkona 16.10. ei ole perhekerhoja

Perhekerhot ovat syyslomalla viikolla 43. Otavassa ei perhekerhoa ke 30.10. Kirkonmäen perhekerho kokoontuu ke 30.10. klo 9.00 Harjun kappelissa, josta siirrytään Kiiskimäen kerhotilaan, Kiiskimäenkatu 2.

Pienempi lapsi
Lähemäen iloiset perhekerholaiset