Tilinpäätös

Katsaus vuoteen 2018

Vuonna 2018 Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa päivitettiin seurakunnan strategiaa. Sen mukaista seurakunnan perustehtävää toteutettiin kutsumalla ihmisiä Jumalan yhteyteen sekä rohkaisemalla välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta. Vuotta sävyttivät myös seurakuntavaalit, jonka myötä uusi kirkkovaltuusto aloitti työkautensa.

Työmuotojen yhteisenä tavoitteena kuluneelle vuodelle oli mm. Yhteisvastuukeräyksen kehittämisen valmistelu.

Oheisesta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan tilinpäätöksestä saa lisää tietoa seurakunnan toiminnasta ja laaja-alaisesta työstä eri ikäryhmien parissa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa..

Antoisia lukuhetkiä!

Juha Palm
tuomiorovasti

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan tilinpäätös 2018

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019

Kasvoja kuvattuna Suomenniemen kirkon kattopaanuihin sekä lasten tekemä värikäs toisinto paanuista.