Haudanhoitotilaus

Tiedoksi!

Kotisivujemme päivityksestä johtuen, vanha haudanhoitotilauslomake on käytettävissä 13.2. saakka ja uusi lomake on käytettävissä viikosta 10 lähtien.

Haudanhoitosopimuksia kesälle 2020 tehdään aina 30.4.2020 asti puh. 0400 143 287 tai maija.kaarna-dunn@evl.fi.

Kukkahoitoa tilattaessa on aina tilattava myös kukat, pelkkää kasteluhoitoa ei ole saatavissa. Seurakunta päättää tilattujen kukkien värin ja perennahoidoissa perennan kasvupaikan mukaan.

Uutuutena on Ekologinen kukaton hoito, jossa hoitoon kuuluu muistomerkin ympäryksen siimurointi ja huolehtiminen haudan siisteydestä. Haudalle ei saa istuttaa kukkia, mutta leikkokukkia voi tuoda. Hoitoa ei ole saatavissa hiekkahaudoille.

Muistutamme myös, että seurakunnan hoidossa olevalle haudalle ei omia lisäkukkia voi istuttaa kasvukauden aikana.