Kirkonmäen seurakuntatalo

Otavankatu 9 , 50100 Mikkeli

Kirkonmäen seurakuntatalo keväisessä maisemassa. Aurinko paistaa ja lunta on maassa.

Kirkonmäen seurakuntatalo sijaitsee Mikkelin Pitäjänkirkon vieressä samalla puistoalueella. Avarat ja valoisat tilat luovat puitteet pienien ja isojen perhejuhlien sekä kokousten pitopaikaksi.

Tiloissa voidaan järjestää juhlat jopa 160 henkilölle. Talon pienessä salissa voi järjestää 30 henkilölle juhlatilaisuudet ja kokoukset, iso juhlasali sopii noin 100 henkilön tilaisuuksien järjestämiseen. Kahviosta ja aulasta avautuu kaunis näkymä luontoon. Seurakuntatalossa on piano ja av-välineet.

Tarjoilut tähän tilaan tilataan yksityisiltä pitopalveluyrityksiltä.

Kirkonmäen seurakuntatalon kuvagalleria

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Mikkelin Pitäjänkirkko

Kirkonmäen hautausmaa