Hyvän mielen somekirjoittajat
 

Hyvän mielen kirjoittajaryhmässä kirjoitetaan ja onnnistutaan matalalla kynnyksellä. Ryhmässä osallistujat kirjoittavat yhdessä voimaannuttavia tekstejä. Ryhmän ohjaajana toimii Aila Marjamaa. Ryhmä kokoontuu n. 3 viikon välein teams-yhteyksin. Tapaamisen kesto n. 1 h. Tekstejä julkaistaan keskiviikkoisin Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan facebook-sivulla. 

Toimintaan pääsee mukaan monella tapaa; osallistumalla yhteisiin kirjoitustuokioihin, lähettämällä meille tekstejä tai kuvia lähdetiedoilla (kirjoittaja / kuvaaja). Alkuperäisessä viestissä kuvaajan tai kirjoittajan nimi tulee olla näkvyillä, mutta kuvan tai tekstin voi julkaista halutessaan myös ilman nimeä. Ryhmään osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kirjoittamisesta. Ryhmän sisällä tuotoksia jaetaan sen verran kuin kukin kirjoittaja haluaa. Kirjoittaja itse valitsee omista teksteistään ne, joille antaa julkaisuluvan.

Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen. Toimintaan on lämpimästi tervetullut kuka vain toiminnasta kiinnostunut, pääkohderyhmänä hankeen mukaisesti työikäiset mikkeliläiset. Kirjoitustuokioon osallistumiseksi tarvitaan etäyhteysvalmius.  Ryhmään on mahdollista osallistua omien aikataulujen mukaan, toiminta sopii mainiosti myös esim. vuorotyössä toimivalle.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Aila p. 0440 365 780 tai
Sari p. 0400 143 289 sari.leppanen@evl.fi


 

 

Alla kartta, luonnoslehtiö ja kynä, filmikamera ja muutama valokua.
Ihminen kirjoittamassa luonnoslehtiöön.  Osallistujan kokemus