Tila- ja tarjoiluvaraukset

Seurakunnan tiloissa voi järjestää pitoja ja tarjoilutilaisuuksia perhejuhliin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Tällöin kokoontumis- ja tarjoilutiloista sekä keittiöstä peritään vuokra.

Kirkot ja tilat varataan aina kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 400. Kaikki hautausjärjestelyyn ja muistotilaisuuteen liittyvät tilat varataan kirkkoherranvirastosta p. 0400 143 281.

Tilavuokrahinnasto

Pitopalveluhinnasto

Kokoustarjoiluhinnasto

Pohjakartta Aulakahvio (seurakuntakeskus)

Pohjakartta Yläsali (seurakuntakeskus)

Emäntien yhteystiedot

Seurakunnan pitopalvelu palvelee seurakuntakeskuksen tiloissa

Oma pitopalvelumme hoitaa tarjoilu- ja kokouspalveluja seurakuntakeskuksen Savilahti-, Pirttiniemi ja Ristimäkisaleihin (Savilahdenkatu 20) silloin kuin se  seurakunnan oman toiminnan tilaisuuksien lisäksi on mahdollista. Tarjoilun tarjouspyynnöt seurakuntakeskuksen emännältä p. 0400 143 335, eeva-liisa.tiilikka@evl.fi.

Pitopalveluyritykset palvelevat muissa seurakunnan tiloissa

Seurakunnan muissa tiloissa muistotilaisuuksissa, perhejuhlissa, kokous ja koulutuspäivissä palvelevat yksityiset pitopalveluyritykset.

Ohje tarjoilun järjestämiseen pitopalveluyrittäjien avulla

Ohjeet pitoyrittäjille

Tarjoilujen järjestäminen omatoimisesti

Seurakunnan pienemmissä saleissa, joiden läheisyydessä on tarjoilukeittiö tai kokkikeittiö, voit järjestää omatoimisesti ilman pitopalvelua esim. kaste ja syntymäpäiväjuhlan kahvitarjoilun. Kysy ko.tiloja ja käyttöehtoja kirkkoherranvirastosta.

Ohje perhejuhlien tarjoilun järjestämiseen omatoimisesti

Tarvittaessa lisätietoja tarjoilupalveluista: pääemäntä Talvikki Haapaniemi 0400 143 336, talvikki.haapaniemi(at)evl.fi