Tiedotus

Tiedotustoimisto palvelee paikallismediaa, huolehtii seurakunnan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä toimii tiedotukseen liittyvässä yhteistyössä mikkeliläisten yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Tiedotustarpeissasi voit ottaa yhteyttä meihin joko soittamalla, sähköpostilla tai piipahtamalla toimistossamme seurakuntakeskuksella (3. krs).

Seurakunnan viestintätiimi

Seurakunnan viestinnän tukena toimii seurakunnan viestintätiimi. Sen tehtävänä on tukea viestinnän viranhaltijoita erityisesti seurakunnan ulkoisen viestinnän kehittämisessä. Tiimi ideoi ja tutkii eri viestintätapojen vaikuttavuutta ja kattavuutta sekä etsii luovia tapoja välittää seurakunnan viestiä Mikkelissä.

Tiimin jäsenet: Ilpo Aalto, Liina Kauppinen, Jenni Kolmisoppi, Nina Lahtinen, Juha Lyytikäinen, Kari Rossi, Sigrid Sysmäläinen, Mikaela Wirenius ja Anne Hytönen (siht.)

Tiedottaja (virkavapaalla 31.8.2019 asti)

Polku-lehden päätoimittaja

Tiedottaja (va. 18.8.2018 asti)

Polku-lehden päätoimittaja