Olemme täällä Sinua varten!

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tulla henkilökohtaisesti käymään.

Saat meihin yhteyden puhelimitse p. 0400 143 300, vaihde yhdistää sinut oikealle henkilölle aiheen mukaan.

Sähköpostia voit laittaa yhteiseen osoitteeseen mikkeli.tuomiokirkkoseurakunta@evl.fi, postit välitetään sopivalle henkilölle. Jos haluat ottaa sähköpostitse yhteyttä suoraan tiettyyn henkilöön, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Jos haluat tulla henkilökohtaisesti käymään, löydät meidät Mikkelin keskusta-alueelta osoitteesta Savilahdenkatu 20 .

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta on noin 44 000 jäsenen yhteisö Etelä-Savossa. Ristiinan ja Suomenniemen kunnat liittyivät Mikkeliin vuonna 2013, jolloin tapahtui myös kuuden seurakunnan seurakuntaliitos. 1.1.2013 alkaen Mikkelissä on toiminut yksi suuri seurakunta, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta.

Seurakunnassamme on kuusi alueseurakuntaa: Anttola, Haukivuori, Ristiina, Ristimäki, Savilahti ja Suomenniemi. Koko seurakunnan yhteinen pääkirkko on Mikkelin tuomiokirkko.

Avoinna

ma-pe klo 9 -14

Seurakunnan puhelinvaihde 0400 143 300

Käyntiosoite Savilahdenkatu 20, Mikkeli