Hautausmaakävelyt

12.7.2018 14.03

P7120346 muok pieni_THUMB.jpg

Kuluvan kesän hautausmaakävelyt on omistettu vuoden 1918 mikkeliläisille muistoille. Kävelylle on mahdollista lähteä kolmesti heinä-elokuussa tiistaisin klo 18.

Ensimmäinen niistä alkaa tiistaina 31. heinäkuuta tuomiokirkosta. Se koskee kirkon vieressä olevaan sankarihautaan kätkettyjä ja siitä jonkin matkan päässä sijaitsevan Epätoivo-patsaan sanomaa.

Toinen elokuun 7. päivänä lähtee liikkeelle Rouhialan kappelista. Sitten siirrytään Punaisten joukkohaudan muistomerkille ja joillekin valkoisten leposijoille.

Harjun kappelista 14.8. käynnistyvällä kierroksella liikutaan muutamilla 1918 taistelijoiden tai muuten sen vuoden tapahtumiin liittyneiden haudoilla.

Kaikki tilaisuudet alkavat kello 18.

Asiantuntijoina kahdella ensimmäisellä kierroksella ovat Pia Puntanen ja Antti Lehkonen, kolmannella Lehkosen kanssa Markku Riittinen. Kovaäänistä kanniskelee Simo S. Salo, joka mielellään ottaa vastaan aihepiiriin liittyviä tietoja (simo.s.salo@surffi.fi; 044 307 9772).