Messi-yhteisö

Messi on kaikille avoin Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan yhteisö, joka kutsuu mukaan kodinomaiseen yhteyteen ja arjen jakamiseen. Mukaan voi tulla niin yksin kuin kaverin, puolison tai koko perheen kanssa. Messissä kaikenikäiset ja kaikenlaiset ihmiset oppivat vähitellen tuntemaan toisiaan ja Jumalaa.

Toiminnan keskiössä ovat kerran kuussa järjestettävät Messi-messut ja Messi-kestit. Messuissa kokoonnutaan Sanan, sakramenttien, musiikin ja yhteyden ääreen tuomiokirkkoon. Vapaamuotoisemmilla Messi-kesteillä Laajalammella puolestaan istahdetaan nyyttäripöydän ympärille ja vietetään yhdessä aikaa rukouksen ja laulujen parissa. Messissä lasten koetaan olevan tärkeä osa seurakuntaa, ja heille on järjestetty tapahtumissa omaa ohjelmaa.

Tiimit ja pienryhmät

Messissä jokaista kutsutaan löytämään ja käyttämään omia lahjoja yhteiseksi hyväksi. Erilaiset tiimit vastaavat messujen ja kestien järjestämisestä. Palvella voi vaikkapa musiikissa, lasten kanssa, käytännön tehtävissä tai rukouksessa.

Kevät 2020

Messi-messut ja -kestit on peruttu keväältä 2020 koronaepidemian takia. Messi-yhteisön toiminta jatkuu kuitenkin. Whatsapp-ja facebook-ryhmät on perustettu yhteistä keskustelua ja yhteydenpitoa varten. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Messi-yhteisön whatsapp-ryhmään pääset liittymään laittamalla viestiä Henriikalle (0400143256).

Messi-yhteisön facebook-ryhmän löydät nimellä: Messi-yhteisö, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Ryhmässä on mahdollista keskustella yhdessä ja jakaa esimerkiksi rukousaiheita.

Lisätietoja vs. seurakuntapastori Henriikka Ahlstedt

Lapset ja aikuisia tuomiokirkon alttarin edessä viettämässä messimessua.
Messi-messu tuomiokirkossa
vs. Seurakuntapastori