Joka torstai klo 12 Musiikkihetki tuomiokirkossa - vapaa pääsy!

Mikkelin tuomiokirkko kesällä ja laidassa keltainen perhonen.

Keskipäivän musiikkihetket

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnalla on ilo tarjota musiikkia heinäkuusta alkaen. Torstaiset, reilun puolen tunnin pituiset musiikkihetket tarjoavat mahdollisuuden tulla nauttimaan musiikista tuomiokirkkoon keskipäivisin klo 12.

Tuomiokirkossa 16.7. Klo 12 Laulun siivin- konsertti. Laulumusiikkia ja paikallista väriä tarjoavat Eero ja Inka Kantola sekä Päivi Karjalainen.

Konserttisarjan avaa Santeri Siimes urkumusiikilla. Helene Joy ja Päivi Vesalainen tarjoavat traverson ja klavikordin soitannallaan barokin ja galantin ajan pehmeitä sävyjä.

Laulumusiikkia on tarjolla myös, kun Ronnie Karlsson ja Janne Oksanen esittävät Kuulan, Merikannon sekä Sibeliuksen musiikkia. Huilun ja pianon yhteistyötä on mahdollista kuulla, kun Henna Ustinov ja Satu Kettunen musisoivat yhdessä.

Valoa, voimaa ja kiitosmieltä voimme kokea, kun Hanna Ekola tuo 30-vuotisjuhlakiertueensa Mikkeliin säestäjänään Virpi Salo.

Kesän viimeisessä konsertissa Juhani Aaltonen soittaa sekä huilua että tenorisaksofonia ohjelmanaan John Coltranen sävellyksiä ja afroamerikkalaisia negrospirituaaleja.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, kolehti seurakunnan musiikkityölle.