Leirit ja retket

Seurakunnan varhaiskasvatus järjestää retkiä sekä leirejä perheille. Seuraa ilmoitteluamme!

Perheleiri

Seuraava perheleiri järjestetään 5.- 7.5.2023 Susiniemen leirikeskuksessa.

Lapsiperheiden retket

Lapsiperheiden retki la 20.08.2022 Vehmasmäen eläinpuistoon Kuopioon

• Lähtö klo 9.30 Kirkonmäen srk-talon pihasta (Otavankatu 9)

• Ruokailu Varkauden ABC noutopöydästä

• Siirtyminen Vehmasmäen eläinpuistoon klo 11.45

• Kotimatkalle lähdemme klo 15.30

• Paluu Kirkonmäen srk-talolle n.klo 17.30

Hinta: aikuiset 35€ ja lapset 25€, alle 2-vuotiaat maksutta. Maksu tapahtuu verkkomaksulla ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoitus maksusta tulee sähköpostiin. Hinnat sisältävät kuljetuksen, ruokailun, liput eläinpuistoon sekä vakuutuksen.

Eläinten lisäksi puistosta löytyy myös leikkialueita sekä keppihevostalli, jossa perheen pienimmätkin pääsevät helposti ratsaille. Oikean hevosen selkään halukkaat pääsevät omakustanteisesti talutusratsastukseen (5€). Pääset myös ihastelemaan vanhoja työkoneita Wanhojen traktoreiden näyttelyssä. Tunnelmallisesta kahvilasta voit ostaa omakustanteisen välipalan.

Ilmoittautuminen 25.7- 08.08.2022 osoitteessa www.mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi Mukaan mahtuu 58 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Retkellä mukana lastenohjaajat Eila Närhi ja Henna Tapanainen

lapsia ja iukisia askartelemassa lammas- marakasseja
Susiniemen perheleiriläisiä