Auttaminen on ihanaa! Kokeile itse.

Yhteisvastuu

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

 

Meitä ei kiinnosta, kuinka paljon kukin lahjoittaa rahaa, vaan se, että mahdollisimman moni on mukana HYVÄLLÄ MIELELLÄ. Tule siis mukaan, sillä AUTTAMINEN ON IHANAA. Kokeile itse!

Yhteisvastuu 2020 tukee vanhemmuutta Mikkelissä, Suomessa sekä maailman katastrofialueilla

Voit osallistua keräykseen haluamallasi tavalla. 

Auta meitä auttamaan! Haasta ystäväsi tai työporukkasi mukaan keräykseen. Ilmoittaudu lipaskerääjäksi vaikkapa tunniksi ja saat uuden elämänkokemuksen kohdatessasi ihmisiä. Tule mukaan tapahtumiin!

Yrittäjille tarjoamme tilaisuuden olla mukana varmistamassa tulevaisuuden työntekijöitä omallekin paikkakunnalle.

Kiitos ihan jokaiselle!

 

Kuvassa isä epätoivoisena kolmen lapsen kanssa kädet täynnä ja vauva sylissä.
Sinä riität hyvään vanhemmuuteen!

Tule mukaan, omalla tavalla

Uusia kokemuksia, auttamisen onnea, Yhteisvastuu-nyyttärit, peli-ilta? Ilmoittaudu vaikkapa lipaskerääjäksi ja kohtaa ihmisiä hyvällä asialla. Lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen on helppo tulla mukaan, omalla tavalla.

Poimi tästä itsellesi sopiva tapa olla mukana

  • Yhteisvastuukeräyksen tilisiirtolomakkeella/ maksupainikkeella voit osallistua keräykseen helposti haluamallasi summalla.
  • Koe jotain uutta: kohtaa ihmisiä ja ilmoittaudu lipas- tai listakerääjäksi. Ota vaikka kaverikin mukaan! Laita viestiä tai soita meille, yhteystiedot sivun alalaidassa.
  • Haasta ystäväsi tai työporukkasi mukaan keräykseen. Kerro keräyksestä muille.
  • Järjestä ihan omat Yhteisvastuu-nyyttärit, -biljardikisa, -runoilta, – iltalenkki, tai vaikka käsityöharrastajien kokoontumisajot. Mikä mahtava syy tavata ystäviä, harrastusporukkaa tai ihan ventovieraita!

Voit halutessasi tilata meiltä tilisiirtolomakkeita tai tulostaa tilisiirtolomakkeen tästä, tilata julisteita ym. materiaalia jaettavaksi tapahtumassasi. Yhteystiedot sivun alalaidassa, soita tai laita meille viestiä!

Osallistu keräykseen!

Yrityshaaste käynnissä!

Yrittäjät ja yritysjohtajat! Yhteisvastuukeräys tarjoaa yritykselle positiivista julkisuutta ja tilaisuuden auttaa.

Ilmoittaudu mukaan ja haasta muita yrittäjiä ja yrityksiä

1. Lahjoita haluamasi summa tilisiirtolomakkeella tai maksupainikkeella

2. Ilmoita yrityksesi nimi yhteisvastuun kantajien listaan ja haasta muita yrityksiä, ota yhteyttä Hannele Saloon.

3. Paluupostissa saat meiltä Yhteisvastuu-kunniakirjan, jonka voit julkaista yrityksesi nettisivuilla, somessa tai vaikka näyteikkunassa

Ota yhteyttä!