Auttaminen on ihanaa! Kokeile itse.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteisvastuu

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Yhteisvastuu 2022 tukee lapsia ja nuoria lähellä ja kaukana.

Yhteisvastuukeräys 2022 pyörähti käyntiin 6.2.! Teemana on tänä vuonna "Lahjoita mulle huominen": koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmalla.

MobilePay-numero:  52622 tai lahjoita tämän sivun kautta! Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sydämellinen kiitos jokaiselle lahjoittajalle!

Missä voin lahjoittaa keräyslippaaseen?

Alle on listattuna keräyslippaiden sijainnit Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan alueella. Lista päivittyy, joten sitä kannattaa seurata säännöllisesti.

• Anttola: Salen kassa
  • Graanin kauppakeskus: 25.3., 8.4., 11.4., 14.4., 25.4., 29.4. ja 6.5.
  • Haukivuori: S-Marketin ja Apajan kassa 15.3.-19.4. välisenä aikana.
  • Mikkelin keskusta: Hallituskadun kävelykatu 16.-17.3.
  • Ristiina: S- ja K-markettien kassa, 7.-25.2. välisenä aikana
  • Suomenniemi: Sale, 7.2.-1.3. välisenä aikana
  • Stella: 6.4. ja 2.5.

nuori, suun edessä ikään kuin kasvomaskina teksti Lahjoita mulle huominen

Tule mukaan, omalla tavalla

Uusia kokemuksia, auttamisen onnea, Yhteisvastuu-nyyttärit, peli-ilta? Ilmoittaudu vaikkapa lipaskerääjäksi ja kohtaa ihmisiä hyvällä asialla. Lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen on helppo tulla mukaan, omalla tavalla.

Poimi tästä itsellesi sopiva tapa olla mukana

• Yhteisvastuukeräyksen tilisiirtolomakkeella/ maksupainikkeella voit osallistua keräykseen helposti haluamallasi summalla.
  • Haasta ystäväsi tai työporukkasi mukaan keräykseen. Kerro keräyksestä muille.
Osallistu keräykseen!

Yrityshaaste käynnissä!

Yrittäjät ja yritysjohtajat! Yhteisvastuukeräys tarjoaa yritykselle positiivista julkisuutta ja tilaisuuden auttaa.

Ilmoittaudu mukaan ja haasta muita yrittäjiä ja yrityksiä

1. Lahjoita haluamasi summa tilisiirtolomakkeella tai maksupainikkeella

2. Ilmoita yrityksesi nimi yhteisvastuun kantajien listaan ja haasta muita yrityksiä, ota yhteyttä Hannele Saloon.

3. Paluupostissa saat meiltä Yhteisvastuu-kunniakirjan, jonka voit julkaista yrityksesi nettisivuilla, somessa tai vaikka näyteikkunassa

Ota yhteyttä!

Diakonissa