Muskarit

Muskarit ovat yhdessä laulamista ja leikkimistä varten, sinne tullaan yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa ja se kestää 30-45 minuuttia. Muskaria ohjaa paikasta riippuen joko lastenohjaaja tai kanttori.

Muskarissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita. Tahdomme musiikillisten elämysten lisäksi vahvistaa sekä lasten että aikuisten seurakuntayhteyttä.

Huomioithan poikkeukselliset kokoontumispäivät, esimerkiksi juhlapyhien ja lomien aikaan. 

Anttola

Perhemuskari kokoontuu perjantaisin Anttolan seurakuntatalossa (Mikkelintie 31) klo 9-10.30. Perhemuskariin on ennakkoilmoittautuminen. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat). Muskari on tarkoitettu lapselle yhdessä huoltajan kanssa. Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen.

Mikkeli

Muskari 2-5-vuotiaille kokoontuu maanantaisin 9.30-10.15 Kirkonmäen seurakuntatalossa (Otavankatu 9). Muskariin on ennakkoilmoittautuminen.  Muskari on tarkoitettu 2-5 –vuotiaille lapsille yhdessä huoltajan kanssa, (pienempi sisarus saa olla mukana, ilmoita hänet kuitenkin omalla ilmoittautumislomakkeellaan mukaan). Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat). Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen. 

Taaperomuskari kokoontuu tiistaisin klo 10-10.30, ryhmä 1. (1-2v).  Keskiviikkoisin 9.30-10 ryhmä 2. (1-2v) ja 10.45-11.15 ryhmä 3.Rouhialan kerhotilassa (Rouhialankatu 49). Muskariin on ennakkoilmoittautuminen.  Taaperomuskari on vauvan ja aikuisen yhdessä tekemistä ja musiikista nauttimista. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat). Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen. Ryhmät TÄYNNÄ!

Vauvamuskarit kokoontuvat tiistaisin klo 12-12.30 ryhmä 1. (5-11kk)  Rouhialan kerhotilassa (Rouhialankatu 49). Torstaisin klo 9.30-10 Anttolan srk-talossa (Mikkelintie 31). Muskariin on ennakkoilmoittautuminen. Vauvamuskari on vauvan ja aikuisen yhdessä tekemistä ja musiikista nauttimista. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat). Muskari on maksuton. Ohjaajana Mari Salminen. 


 

Otava

Perhemuskari kokoontuu keskiviikkoisin Otavan seurakuntatalossa (Puulantie 21) klo 9-10.30.Perhemuskariin on ennakkoilmoittautuminen. Kokoontuminen viikottain (poikkeuksena loma-ajat). Muskari on tarkoitettu lapselle yhdessä huoltajan kanssa. Muskari on maksuton. Ohjaajina Anu Karhunen ja Katja Hirvonen.

 

 

Ristiina

Muskari (lapsi ja aikuinen) . Lisätietoja Mirka Nousiainen 0400 143 274

Suomenniemi

Lisätietoja saat muskarin vetäjältä Maria Frestadiukselta, p. 050-501 3318.

 

Vauva soittaa rumpuja äidin kanssa