Kun tarvitset tukea

Seurakunnan diakonian tehtävänä on huolehtia, että hädän keskellä on ihminen vierellä.

Kun elämä koettelee, ei välttämättä ole voimavaroja hakea itse apua tai ottaa selvää oikeuksistaan. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ovat olemassa sinua varten ja auttavat eteenpäin, olipa tarpeesi henkinen, hengellinen, aineellinen tai sosiaalinen. Palvelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia ja ne on tarkoitettu kaikenikäisille. Älä jää huoliesi kanssa yksin!

Äkillisten kriisien lisäksi diakoniatyö on lähellä arjen haasteissa ja tarjoaa toimintaa eri ryhmille kerhojen, leirien ja retkien merkeissä. Toimintaa järjestetään esimerkiksi lapsiperheille, työttömille, vanhuksille, omaisensa menettäneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä eri vammaisryhmille.

Koronaepidemian aikana suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tästä linkistä pääset täyttämään lomakkeen.

Tiesithän tämän: Mikäli perheessäsi on alle 18-vuotiaita lapsia ja taloudellinen tilanteesi on muuttunut koronaepidemian aikana ja tarvitset taloudellista tukea, ota rohkeasti yhteyttä. Teemme yhteistyötä Mikkelin pelastakaa lapset ry:n kanssa.

Via Dian hävikkiruokakassit 15.2.2021 alkaen
Ristimäen ja Savilahden alueseurakunnat
(Mikkeli)
Jos tarvitset ViaDian hävikkiruokakassin maanantaina soita perjantaina klo 10-12 välisenä aikana. p.050 3454762.

Jos tarvitset kassin perjantaina soita tilaus torstaina klo 10-12 välisenä aikana p.050 3454762 .

Kassit haetaan Via Dian Moision toimipisteeltä
Moisiontie 11 B klo 12.
Kassin voi saada vain, jos on tehnyt tilauksen.
1 kassi/ vko/talous.

Ristiinan alueseurakunta: 0400 143 251, tarkemmat ohjeet tilauksen yhteydessä. Ristiinassa hävikkiruokajako tiistaisin klo 12, varaa kassi ennakkoon puhelimitse

Ota yhteyttä netin kautta

Yhteydenottolomakkeella saat varattua keskusteluyhteyden Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyöntekijään.

Palvelemme Mikkelissä asuvia. Ohjaamme tarpeen mukaan oikeaan paikkaan saamaan apua.

Valitse, mikä yhteydenottomuoto on sinulle helpoin ja luontevin.

Tuomiokirkkoseurakunnan kullakin alueella (Anttola, Haukivuori, Ristiina, Ristimäki, Savilahti, Suomenniemi) on yksi tai useampi diakoniatyöntekijä. He ovat juuri sinua varten.

Taloudellisen auttamisen asioissa ota yhteyttä oman alueesi diakoniatoimistoon:

Ristimäen ja Savilahden diakoniatoimisto
Seurakuntakeskus, Savilahdenkatu 20, 3.krs
Ajanvaraus avustusvastaanotolle,
leiri- ja retki-ilmoittautumiset sekä neuvonta
puh. 0400 143 250 ma, ti ja pe klo 9-11

Anttolan diakoniatoimisto