Taideleikki

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta järjestää Taideleikkiä sekä vauvoille että taaperoille. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa elokuussa.

Taideleikkiä vauvalle

Jos sinulla on 4-8 kk ikäinen lapsi, tulkaa yhdessä nauttimaan tekemisen ilosta! Tutuilla ja turvallisilla materiaaleilla syntyy hauskoja taide-elämyksiä. Materiaalimaksu 25€/perhe/kausi. Taideleikkiä on 8 kertaa kaudessa. Mukaan mahtuu 10 vauvaa vanhempineen.

Ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmään alkaa 10.8.2020. Ilmoittautumislomake (linkki vie Katrina-ilmoittautumislomakkeelle)

Taideleikkiä taaperolle

Tule 1 - 2v taaperon kanssa yhdessä tekemään hauskoja taide - elämyksiä! Materiaalimaksu on 30€/perhe/kausi ja taideleikkiä on 8 kertaa kaudessa. Mukaan mahtuu 8 taaperoa vanhempineen, mukaan voi ottaa pienemmän sisaruksen.

Ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmään alkaa 10.8.2020. Ilmoittautumislomake ( linkki vie Katrina-ilmoittautumislomakkeelle)