Ilta teille kahdelle

Hei vanhempi! Kiinnostaisiko lapsivapaa parituntinen? Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden viettää parisuhdeaikaa noin kerran kuukaudessa niin keskustassa kuin alueseurakunnissakin. Teillä vanhemmilla on mahdollisuus käydä yhdessä harrastuksissa, iltakävelyllä tai vain nauttia toistenne seurasta samalla kun lapset ovat hoidossa.

Lapsille on tarjolla monenlaista puuhaa: Voi leikkiä vapaasti, pelata lautapelejä tai vaikka askarrella. Hoitoon ovat tervetulleita kaikki lapset 1 vuotta täyttäneistä alakouluikäisiin. Ilmoittautuminen hoitoon viikkoa ennen tapahtumaa tällä sivulla (linkit päivittyvät myöhemmin).

Iltapäivän hetkinen teille kahdelle

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa yhden kerran syyskaudella 2021 vanhemmille mahdollisuuden yhteiseen lauantai-iltapäivään kello 15-18 välisenä aikana Haukivuorella la 28.8., Ristiinassa la 18.12., Suomenniemellä la 16.10. ja Otavassa kahdesti la 11.9. ja la 27.11.

Ilta teille kahdelle Mikkelissä

Mikkelin seurakuntakeskuksella tarjotaan tuttuun tapaan torstai-iltaisin parituntia lastenhoitoa noin kerran kuussa kello 17.30-19.30. Lastenhoito syyskaudella 2021: 16.9.,14.10., 11.11. ja  9.12.

Teksti ilta teille kahdelle ja kädet, jotka muodostavat sydämen.