Ilta teille kahdelle

Hei vanhempi! Kiinnostaisiko lapsivapaa parituntinen? Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden viettää parisuhdeaikaa noin kerran kuukaudessa niin keskustassa kuin alueseurakunnissakin. Teillä vanhemmilla on mahdollisuus käydä yhdessä harrastamassa, iltakävelyllä tai vain nauttia toistenne seurasta samalla kun lapset ovat hoidossa.

Lapsille on tarjolla monenlaista puuhaa: Voi leikkiä vapaasti, pelata lautapelejä tai vaikka askarrella. Hoitoon ovat tervetulleita kaikki lapset 1 vuotta täyttäneistä alakouluikäisiin. Ilmoittautuminen hoitoon viikkoa ennen tapahtumaa tällä sivulla (linkit päivittyvät myöhemmin).

Uutta toimintaa syksyllä 2020: Iltapäivän hetkinen teille kahdelle

Uutena toimintana seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden yhteiseen lauantai-iltapäivään kello 15-18 välisenä aikana Haukivuorella, Ristiina ja Otavassa. Lisätiedot tapahtumalistauksesta sivun alaosasta.

Ilta teille kahdelle Mikkelissä ja Suomenniemellä

Mikkelin seurakuntakeskuksella tarjotaan tuttuun tapaan torstai-iltaisin parituntia lastenhoitoa noin kerran kuussa kello 17.30-19.30. Lisäksi Suomenniemellä tarjotaan hoitoa lokakuussa. Tarkemmat tiedot sivun tapahtumalistauksesta sivun alaosasta.

Teksti ilta teille kahdelle ja kädet, jotka muodostavat sydämen.