Ilta teille kahdelle

Hei vanhempi! Kiinnostaisiko lapsivapaa parituntinen? Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden viettää parisuhdeaikaa noin kerran kuukaudessa niin keskustassa kuin alueseurakunnissakin. Teillä vanhemmilla on mahdollisuus käydä yhdessä harrastuksissa, iltakävelyllä tai vain nauttia toistenne seurasta samalla kun lapset ovat hoidossa.

Lapsille on tarjolla monenlaista puuhaa: Voi leikkiä vapaasti, pelata lautapelejä tai vaikka askarrella. Hoitoon ovat tervetulleita kaikki lapset 1 vuotta täyttäneistä alakouluikäisiin. Ilmoittautuminen hoitoon viikkoa ennen tapahtuma.

Mikkelin seurakuntakeskuksella (Savilahdenkatu 20) tarjotaan tuttuun tapaan torstai-iltaisin parituntia lastenhoitoa noin kerran kuussa
kello 17.30-19.30.

Syksy 2022: 6.10., 3.11. ja 1.12.

Iltapäivän hetkinen teille kahdelle

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa yhden kerran syyskaudella 2022 vanhemmille mahdollisuuden yhteiseen lauantai-iltapäivään
kello 15-18 välisenä aikana.

Syksy 2022:

Otava: 19.11.

Rantakylä: 1.10.

Hetki aikaa

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa maksuttoman lastenhoidon lauantaina kello 15-18 välisenä aikana yhden kerran syyskaudella 2022, jotta vanhemmilla tai vanhemmalla on hetki aikaa joko yhdessä tai itselleen.

Syksy 2022:

Haukivuori:  8.10.