Lapset ja lapsiperheet

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvien päiväkerhoryhmien ja kerran viikossa kokoontuvan Taaperopäiväkerhon lisäksi joka viikko kokoontuu suuri joukko vanhempia ja lapsia perhekerhoihin eri puolilla kaupunkia viettämään yhteistä aamupäivää monenlaisten puuhien parissa. Toimintaamme sisältyy Taideleikkiä vauvalle, taaperolle ja vanhemmalle, Ekavauvaryhmät ja Muskareita. Tiistai iltaisin on LapsiArkki, joka on tarkoitettu yksinhuoltajien lapsille. Tarjoamme myös Tukea kotiin- toimintaa, jossa lastenohjaajan voi pyytää kotiin  juttelemaan tai  lapsen kanssa leikkipuistoon tai seurakuntamme kerhotiloihin leikkimään. Tarjoamme kerran kaudessa alueilla ja kerran kuukaudessa Mikkelin seurakuntakeskuksessa maksutonta  lastenhoitoa, jotta pariskunnilla on aikaa viettää parituntinen ihan kahdestaan.

Järjestämme perheretkiä,perheleirin, vietämme syntymäpäiviä, juhlimme kirkkovuoden juhlia ja vietämme perhemessua.  Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa.  On monenlaisia mahdollisuuksia osallistua yhteiseen toimintaan.

Tervetuloa mukaan!

Varhaiskasvatuksen työntekijöiden yhteystiedot

Kesäkassi

Puuhaa 3-5-vuotiaille: Tilaa 3-5- vuotiaille tarkoitettu KESÄKASSI. Kassi pitää sisällään monipuolista kesäpuuhaa leijan askartelusta kynähommiin. Tilaukset voi tehdä ajalla 22.-28.6. oheisella ilmoittautumislomakkeella.  Kasseja tehdään 35 kpl, joten ole nopea. Kassien jako tapahtuu keskiviikkona 8.7. klo 10-12. seurakuntakeskuksen pihalta (Savilahdenkatu 20). Lisätiedot henna.tapanainen@evl.fi ja katja.hirvonen@evl.fi.

Lähemäen perhekerholainen