Lapset ja lapsiperheet

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvien päiväkerhoryhmien ja kerran viikossa kokoontuvan Taaperopäiväkerhon lisäksi joka viikko kokoontuu suuri joukko vanhempia ja lapsia perhekerhoihin eri puolilla kaupunkia viettämään yhteistä aamupäivää monenlaisten puuhien parissa. Toimintaamme sisältyy Taideleikkiä vauvalle, taaperolle ja vanhemmalle, Ekavauvaryhmät ja Muskareita. Tiistai iltaisin on LapsiArkki, joka on tarkoitettu yksinhuoltajien lapsille. Tarjoamme myös Tukea kotiin- toimintaa, jossa lastenohjaajan voi pyytää kotiin  juttelemaan tai  lapsen kanssa leikkipuistoon tai seurakuntamme kerhotiloihin leikkimään. Tarjoamme kerran kaudessa alueilla ja kerran kuukaudessa Mikkelin seurakuntakeskuksessa maksutonta  lastenhoitoa, jotta pariskunnilla on aikaa viettää parituntinen ihan kahdestaan.

Järjestämme perheretkiä,perheleirin, vietämme syntymäpäiviä, juhlimme kirkkovuoden juhlia ja vietämme perhemessua.  Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa.  On monenlaisia mahdollisuuksia osallistua yhteiseen toimintaan.

Tervetuloa mukaan!

Varhaiskasvatuksen työntekijöiden yhteystiedot

Miten sujui koronakevät?

Alla olevan linkin kautta pääset vastaamaan kyselyymme, miten varhaiskasvatuksen korona-ajan toiminnat palvelivat lapsiperheitä.

Lähemäen perhekerholainen