Lapset ja lapsiperheet

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvien päiväkerhoryhmien lisäksi joka viikko kokoontuu suuri joukko vanhempia ja lapsia perhekerhoihin eri puolilla kaupunkia viettämään yhteistä aamupäivää monenlaisten puuhien parissa. Erityisperhekerhojakin löytyy: Taideleikkiä vauvalle, taaperolle ja vanhemmalle, Ekavauvaryhmät ja Muskareita. Tiistai iltaisin on LapsiArkki, joka on tarkoitettu yksinhuoltajien lapsille. Tarjoamme myös Tukea kotiin- toimintaa, jossa lastenohjaajan voi pyytää kotiin  juttelemaan tai  lapsen kanssa leikkipuistoon tai seurakuntamme kerhotiloihin leikkimään.

Järjestämme perheretkiä,perheleirin, vietämme syntymäpäiviä, juhlimme kirkkovuoden juhlia sekä vietämme perhemessua.  Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa.  On monenlaisia mahdollisuuksia osallistua yhteiseen toimintaan.

Tervetuloa mukaan!

Varhaiskasvatuksen esite syksy 2019

Varhaiskasvatuksen työntekijöiden yhteystiedot

Pieni tyttö istuu syöttötuolissa ja värittää