Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunnan kirkolliset ilmoitukset julkaistaan Mikkelin Kaupunkilehdessä keskiviikkoisin ja Länsi-Savossa perjantaisin. Kaikki tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

""""""

Viikko 42

Kastetut

Vieno Vellamo Anttonen, Aamos Onni Eemil Itkonen, Luka Kristian Härmä, Eevi Isla Inari Paakki, Assi Evia Hartikainen

Kuolleet

Eino Leo Henttinen 94 v., Veera Ester Leinonen 94 v., Lahja Anna-Liisa Tuukkanen 93 v., Hely Marjatta Olkkonen 93 v., Simo Kalevi Liukkonen 90 v., Eevi Annikki Hokkanen 88 v., Maire Orvokki Myyryläinen 84 v., Maini Eeva-Marjatta Aarnio 79 v., Kari Simo Antero Heiskanen 76 v., Pauli Jalmari Hämäläinen 74 v., Pirkko Vappu Onerva Kattainen 71 v., Markku Kalevi Lepistö 63 v.

Viikko 43

Kastetut

Milaja Valentina Anastacia Lindeman, Iiris Asta Eveliina Toivari, Romeo Veli Kaarlo Alexander Ruskojärvi, Eelis Armas Ukkonen

Kuolleet

Veijo Olavi Roivainen 96 v., Elma Annikki Syrjäläinen 94 v., Kaija Kerttu Liisa Lappalainen 94 v., Irja Kyllikki Putkinen 89 v., Eila Annikki Häyrinen 88 v., Toini Annikki Tepponen 87 v., Aino Hellen Ruuth 86 v., Harri Hyvönen 86 v., Laila Tellervo Lindewall 83 v., Hilkka Marjatta Kärkkäinen 82 v., Mauri Toivo Tapio Häkkinen 81 v., Merja Anneli Hämäläinen 62 v., Esa Tapio Immonen 57 v.

Viikko 44

Amalia Aava Linnea Kimari, Sasu Aati Kristian Lindgren

Kuolleet

Saga Margareta Savolainen 93 v., Vieno Sinikka Nykänen 85 v., Arvo Ensio Vauhkonen 84 v., Terho Tapio Räikkönen 83 v., Otto Ilmari Halttunen 80 v., Hilkka Kaarina Rautio 79 v., Jouko Kalervo Kammonen 76 v., Raija Annikki Tuunainen 76 v., Veli Pekka Syväys 70 v., Aila Maria Konttinen 70 v., Maija Tuulikki Räty 69 v., Jukka Tapio Pöllä 64 v.

Viikko 45

Kastetut

Jan Joonatan Väisänen, Pyry Iivari Rajala, Manu Eemi Kaspian Kuuva, Ellen Helmi Evelin Aholainen, Vilho Martti Haimila

Avioliittoon kuulutetut

Joni Markus Paavilainen ja Vilma Eeva Tuulikki Saarinen

Kuolleet

Toini Sofia Väisänen 92 v., Maire Orvokki Kontinen 89 v., Osmo Otto Juhani Vilhunen 81 v., Eila Inkeri Pakkaslahti 76 v., Jarmo Tapio Korhonen 62 v.

Viikko 46

Kastetut

Leonina Alana Maria Graciano, Eevi Linnea Vartama, Luca Edvin Särkkä, Ellen Aune Aurora Partio, Linnea Liisa Elisabet Partio, Otto Eino Aapeli Manninen, Sulo Leon Johannes Kuivalainen, Arttu Jasper Kakriainen, Eino Heikki Juhani Pesonen

Kuolleet

Pauli Naakka 97 v., Maija Helena Eskelinen 94 v., Anna Alina Väisänen 92 v., Katri Mirjam Ruhanen 90 v., Aarne Unto Viitikka 89 v., Anja Inkeri Haapiainen 89 v., Pentti Kalevi Tirronen 87 v., Maila Aulikki Matilainen 86 v., Sylvi Sinikka Anneli Levonen 82 v., Emmi Ester Anneli Ahokainen 81 v., Vieno Kyllikki Leinonen 80 v., Pentti Birger Halonen 80 v., Hilkka Marja Piekäinen 77 v., Kirsti Margit Jouhkimo 71 v.

Viikko 47

Venla Adalmina Tuulikki Paavilainen

Kuolleet

Hilma Helena Paavilainen 104 v., Helvi Inkeri Vehviläinen 98 v., Helmi Maria Paavilainen 92 v., Raimo Olavi Fagerholm 92 v., Lempi Hänninen 89 v., Aili Elisabet Viitanen 88 v., Anna-Liisa Torniainen 87 v., Elsa Annikki Mäntynen 85 v., Pirkko Elina Korhonen 83 v., Kalevi Antero Hokkanen 82 v., Olavi Antero Levander 81 v., Raija Pirjo Marjatta Laitinen 80 v., Jaakko Juhani Kontinen 80 v., Markku Päiviö Karvinen 74 v.