Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunnan kirkolliset ilmoitukset julkaistaan Mikkelin Kaupunkilehdessä keskiviikkoisin ja Länsi-Savossa perjantaisin. Kaikki tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

""""""

Viikko 25

Kastetut

Sofia Marika Pirjetta Rönkkö, Alexandra Linnea Lappalainen, Inna Erin Livia Liikanen, Niilo Emil Ensio Kortman, Linnea Olga Juulia Kiukas, Emil Hugo Alexander Intke, Marlo Juhani Tanelinpoika Kuusinen

Avioliittoon kuulutetut

Alex Pekka Mikael Levoska ja Anna Isabella Hämäläinen, Toni Markus Sakari Parkkinen ja Marika Annina Parkkinen

Kuolleet

Helvi Sylvia Launiainen 98 v., Viljo Kalevi Noponen 92 v., Elli Elisa Smolander 90 v., Anelma Kyllikki Nikulainen 90 v., Laura Muinonen 90 v., Esko Hiskias Liukkonen 88 v., Maija-Liisa Jämbäck 87 v., Elli Annikki Hyvönen 86 v., Risto Aimo Juhani Lampinen 83 v., Reijo Pekka Juhani Makara 75 v., Liisa Kaarina Pusa 70 v., Arto Sakari Lipsanen 65 v.

Viikko 26

Kastetut

Benjamin Hans-Werner Haapanen, Martta Elviira Siikilä, Eemil Akseli Naakka, Elli Sofia Kristiina Kontinen, Isabella Maria Boisman, Tilda Hertta Helena Torn, Hilma Eeva Aurora Kiuru, Eevi Kerttu Marjaana Aherto, Samu Huugo Otto Hyytiäinen, Elias Kaapo Tapio Kurki, Siiri Aava Mari Putkonen, Inka Elisa Tuulikki Seppänen, Olavi Arvi Juhani Mäntynen

Kuolleet

Eini Siviä Väänänen 85 v., Sirkka Tellervo Leinonen 76 v.

Viikko 27

Lyydia Josefiina Nykänen

Jony Einari Joonatan Lipsanen ja Ida Anna Elina Hämäläinen

Kuolleet

Elna Laasonen 97 v., Helvi Elina Nykänen 92 v., Helmi Kaarina Särkkä 92 v., Aira Orvokki Kairavuori 86 v., Pauli Kaarlo Tapani Kolehmainen 85 v., Eero Antero Marttinen 83 v., Heikki Martti Valjakka 80 v., Eeva-Leena Kokko 80 v., Jukka Tapio Vanhanen 79 v., Osmo Leo Antero Lappalainen 76 v., Leena Marjatta Hämäläinen 71 v., Tuula Marjatta Janhunen 65 v.

Viikko 28

Kastetut

Emil Urho Eliel Hahl, Emilia Suvi Selma Martikainen, Veela Aili Lovisa Hokkanen, Iivo Alvar Tamski, Enni Hilda Matilda Kauhanen, Oskar Julius Malinen, Nooa Henrik Oliver Kiiskinen

Avioliittoon kuulutetut

Mikko Reino Olavi Pöyhönen ja Ida-Kaisa Hakala, Toni Olavi Hänninen ja Olga Maria Partanen

Kuolleet

Anna-Liisa Lehtonen 94 v., Paavo Olavi Tulla 92 v., Siiri Siviä Hokkanen 89 v., Onni Aarre Olavi Ylönen 89 v., Sirkka Anneli Kataniemi 83 v., Pentti Juhani Kakkonen 81 v., Eino Vilho Avikainen 81 v., Lea Anneli Pulliainen 75 v., Eira Anneli Suhonen 72 v., Soile Sinikka Nuikka 72 v., Maija Helena Bergström 70 v., Jukka Olavi Niinikangas 70 v., Ari Antti Tapani Parta 67 v.

Viikko 29

Kastetut

Oona Leona Hotti, Maisa Peppi Lydia Kurkela, Josefin Siiri Olivia Larvanto, Eino Juho Olavi Jokela, Veikka Jussi Rikhard Ylisaari, Eeli Mikael Petteri Hyötyläinen, Liana Aliisa Kerttula, Milja Helmi Aurora Hasanen

Einar Juho Jooseppi Heino ja Mia Maria Kiukas

Kuolleet

Pentti Kauppila 96 v., Maire Marjatta Korhonen 93 v., Esko Kalevi Pöyry 90 v., Janne Olavi Montonen 81 v., Matti Olavi Huttunen 76 v., Hilkka Kyllikki Liukkonen 71 v., Risto Juhani Nevanoja 64 v., Jukka Teemu Olavi Ylönen 60 v.

Viikko 30

Kastetut

Valtteri Olavi Antero Nieminen, Sanni Emilia Kurki, Lenni Akseli Puhakka, Melissa Aurora Ruusu, Eino Niilo Juhani Palvaila, Kaarlo Paavo Antero Tuhkunen, Iina Joanna Hyvönen

Avioliittoon kuulutetut

Petri Risto Johannes Toivanen ja Annika Maarit Matilainen, Ville Sakari Hytönen ja Tuuli Maria Kellman, Henri Timo Taneli Hämäläinen ja Anna Mervi Maria Leinonen

Kuolleet

Martti Petter Hirvonen 94 v., Vieno Helena Marttinen 92 v., Olavi Partanen 91 v., Anja Kanerva Viitikko 87 v., Anja Marjatta Leskinen 87 v., Raimo Mikael Savikko 87 v., Jouko Kalevi Tirkkonen 84 v., Eeva-Liisa Turunen 76 v., Kaarina Helvi Anneli Pastinen 75 v., Leevi Kaleva Kakriainen 71 v., Sauli Tapani Pöysä 54 v.