Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunnan kirkolliset ilmoitukset julkaistaan Mikkelin Kaupunkilehdessä keskiviikkoisin ja Länsi-Savossa perjantaisin. Kaikki tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

""""""

Viikko 6 kirkolliset nimet

Kuolleet
Raimo Ilmari Terho 89 v., Raili Ilona Liimatainen 88 v., Urho Sauli Soljasalo 85 v., Tenho Tapani Kauria 83 v., Eero Johannes Putkonen 83 v., Juha Aarre Kanerva 73 v., Leo Markku Lampinen 71 v., Irja Aila Anneli Hartikainen 65 v., Erkki Johannes Sormunen 63 v., Petro Ilari Haikonen 29 v.

Kastetut
Nea Linnea Aleksandra Laine, Luukas Ilmari Potinkara, Santeri Mikael Tiusanen, Neela Alina Salinto, Tarmo Onni Verner Jormakka

Viikko 7 kirkolliset nimet

Kuolleet
Salme Annikki Mustonen 93 v., Taisto Olavi Seppänen 92 v.,Hugo Johannes Härkönen 89 v., Raija Anneli Virtanen 87 v., Leena Marjatta Komi 86 v., Leila Helena Rahikainen 79 v., Leena Marjatta Paalanen 79 v., Tuula Anneli Mikkonen 77 v., Pekka Olavi Kolehmainen 73 v., Reijo Kalervo Halonen 73 v., Jukka Kalervo Kivikari 64 v., Niina Maarit Syrjäläinen 44 v.

Taavi Mikael Tyrväinen-Mörsky, Eemil Juhani Lipsanen

Viikko 8 kirkolliset nimet

Kuolleet
Akseli Vihtori Manninen 91 v., Inja Mirjam Aulaskoski 90 v., Helga Marjatta Vuoriharju 88 v., Vieno Lyydia Kurki 87 v., Heikki Kalervo Ylönen 86 v., Kaija Hellin Kyllikki Räty 85 v., Eira Aila Mielikki Ruokari 83 v., Matti Kalevi Matala 82 v., Pauli Armas Valkonen 81 v., Markku Juhani Seppäläinen 73 v., Markku Juhani Kiiskinen 65 v.

Kastetut
Aatos Lauri Häkkänen, Selma Elsi Aurora Rönkkö, Ella Peppiina Parkkinen, Eeli Oliver Ilvonen, Tino Tapani Dyster, Tomas Viktor Rossi