Aviopareille

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan avioparityö on avioliittojen ja parisuhteiden hoitamista varten. Keskeisenä ajatuksena on, että parisuhde tarvitsee säännöllistä huolenpitoa.

 

Mitä on odotettavissa?

Avioparitoiminnassa ollaan koolla erilaisten kiinnostavien teemojen ja hyvän ruuan äärellä. Kaikille avoimia tapahtumia järjestetään noin kahdesti keväällä ja syksyllä. Tapahtumat toteutuvat jossain Mikkelin kahvilassa tai ravintolassa ohjelmallisen brunssin tai iltapalan äärellä.

Tilaisuuksissa on kuultu ja keskusteltu muun muassa tunteista, seksuaalisuudesta, riitelystä ja parisuhteen hoitamisesta. Tapahtumien teemat nousevat arjen kokemuksista ja ovat usein ajankohtaisia jokaisessa parisuhteessa.

 

Luontopolku aviopareille

Su 23.5. klo 14.00-17.00 Säynätin retkeilyalueella, Jokilahdentie 8, 50350 Norola

Keväinen mahdollisuus kulkea yhdessä puolison kanssa, pohtia yhteistä menoa, pysähtyä evästyksen äärelle sekä sivuta samankaltaista matkaa tekeviä. Tapahtumaan saa tulla omalla aikataululla. Parkkipaikan lähellä olevan kodan kulmilta saa mukaansa eväät sekä ohjeistusta reitin hyödyntämiseen. Omat termarit tulee täyttää kotosalla.

Lastenhoito yli 3-vuotiaille on seurakuntakeskuksen Kuuttituvalla klo 13.30-17.00. Ilm. viim. 17.5. Sari Martikaiselle. Muuten ei tapahtumaan tarvitse ilmoittautautua.

Tervetuloa!

 

 

facebook-logo Seuraa tuoreita kuulumisia FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä  (linkki vie avioparityön Facebook-sivulle)

 

Yhteyshenkilö
seurakuntapastori Sari Martikainen
p. 0400 143 403, sari.j.martikainen(at)evl.fi

Seurakunnan avioparitapahtumissa saat tietoa myös muualla järjestettävästä parisuhdetoiminnasta. Tapahtumia, leirejä ja viikonloppukursseja järjestävät muun muassa Kansan Raamattuseura, Mennään EteenpäinLinkki avautuu uudessa välilehdessäParempi Avioliitto ry, ja Parisuhdekeskus Kataja.
 

Seurakunnan avioparityön vapaaehtoiset järjestävät tapahtumia ympärivuoden.

Olenko tervetullut mukaan?

Avioparityö on osa seurakunnan toimintaa. Se perustuu kristillisille arvoille. Tilaisuudet rakentuvat parisuhteen teemojen ympärille ja ovat siksi sopivia kaikille parisuhteessa eläville.

Kuka toimintaa järjestää?

Aviopareille suunnatuista tapahtumista Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa vastaa vapaaehtoisten toimelias joukko, johon olet myös tervetullut mukaan. Voit myös esittää toiveesi esimerkiksi tapaamispaikoista, teemoista tai muusta parisuhdetoimintaan liittyvistä asioista. Tervetuloa mukaan!