Viestintäpalvelut

Viestintäpalvelut palvelee seurakuntalaisia ja paikallismediaa, huolehtii seurakunnan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä toimii viestintään liittyvässä yhteistyössä mikkeliläisten yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Viestintäpalvelujen koordinoimana tehdään seurakuntalehteä, laaditaan verkkosisältöjä ja luodaan audiovisuaalisia ohjelmia. Sosiaalinen media ja työmuotojen viestinnän konsultointi on osa tehtävää.

Viestintätarpeissasi voit ottaa yhteyttä meihin joko soittamalla henkilökohtaisesti, sähköpostilla, somen kautta tai piipahtamalla toimistossamme seurakuntakeskuksella (Savilahdenkatu 20 krs 3 ). 

Seurakuntalehti Polku ilmestyy myös verkossa: Uusin lehti (polkulehti.fi)

Polku-lehti ilmestyy paperisena kuusi kertaa vuodessa (aikataulu laaditaan myöhemmin). Se jaetaan Mikkelin alueella osoitteettomana kaikkiin niihin talouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa. Mainoskiellolla tarkoitetaan "ei mainoksia"-, "ei ilmaisjakeluja"- tai "ei mainoksia eikä ilmaisjakeluja" -tekstiä postiluukussa tai -laatikossa.  

Jos et saanut postiisi seurakuntalehteä, voit noutaa sen seurakunnan toimipaikoista tai pyytää lehden postitusta osoitteellisena. Lehden saat soittamalla tiedotustoimistoon Tuuli Kuosmaselle p. 0400 143 277 tai lähettämällä sähköpostia, tiedotus.mikkeli(at)evl.fi. Ilmoita myös jakeluhäiriöistä. Mikkelin ulkopuolelle lehteä voi tilata 10 euron vuosimaksulla. 

Tutustu verkossa seurakuntaasi:

Seurakunnan YouTube -kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä on katsottavissa uusia tallenteita. Käy myös tykkäämässä Facebook-sivustammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja InstagramistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, joissa on lähes päivittäin kuvia toiminnasta. Verkko-Polussa on kuunneltavia pod castejaLinkki avautuu uudessa välilehdessä


Krista Eskelinen

Viestinnän asiantuntija

Polku-lehden päätoimittaja, mediasuhteet


Marjukka Lehtomäki

Viestintäassistentti

Kirkolliset ilmoitukset, Polku-lehden rivi-ilmoitukset, valokuvaus


Tuuli Paasonen

Viestintäsuunnittelija

Graafinen suunnittelu ja mainospalvelut, verkkosivut, somekanavat