Kauneimmat joululaulut logo.

Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lapsille

Kauneimmat Joululaulut täyttävät kirkot tänä jouluna jo 47. kerran. Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa järjestetään kymmeniä laulutilaisuuksia ensimmäisen adventin ja loppiaisen välillä.

Joululauluja lauletaan sekä viikonloppuisin että viikolla Ristimäellä ja Savilahdessa, Anttolassa, Ristiinassa, Suomenniemellä ja Haukivuoressa. Tilaisuuksia on muun muassa kirkoissa, kauppakeskuksissa, kahviloissa ja baareissa.

Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille. Tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lapsille Suomen Lähetysseuran kautta.

Kaikki Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan laulutilaisuudet näet tästä pdf-linkistä tai tapahtumakalenteristamme.