Kauneimmat joululaulut logo.

Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta

Kauneimmat joululaulut pidetään tänä vuonna Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa erityisin järjestelyin.Suurin osa laulutilaisuuksista pidetään ulkotiloissa. Kauneimpien joululaulujen paikkoina ovat muun muassa Urheilupuisto, Kirkkopuisto ja Mikkelipuisto. Kokoontumiset järjestetään kuin picnic, jolloin voi ottaa omat lämmikkeet ja eväät mukaan. Paikalla on tuttuun tapaan tarjolla lauluvihkot. Erikoisuutena on Pitäjänkirkon non stop -laulut, jossa puolen tunnin välein sopiva määrä ihmisiä voi käydä kirkossa sisällä laulamassa ja muut voivat sillä aikaa nauttia pihalla seurakunnan tarjoamaa glögiä ja pipareita.

Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille. Tänä
poikkeuksellisena aikana kehitysmaiden lapset tarvitsevat apua entistä kipeämmin. Korona-pandemia vaikeuttaa lasten pääsyä
terveyspalveluihin ja kouluihin. Liian moni lapsi jää ilman tarvitsemaansa hoitoa, ravintoa, koulutusta ja turvaa.

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Lähetysseura tukee erityisesti
orpoja, tyttöjä, vammaisia, syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvia ja äärimmäisessä köyhyydessä eläviä lapsia yli 20 maassa.

Kaikki Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan laulutilaisuudet näet tästä pdf-linkistä sekä tämän sivun listauksesta tai tapahtumakalenteristamme.