Uutislistaukseen

Kiitos Viron joululahjakeräykseen osallistuneille!

Mikkelin ja Lappeenrannan seurakuntien organisoima "Jouluiloa Viron kehitysvammaisille" -keräys toteutettiin marraskuussa. Joulupaketit toivat iloa monelle ryhmäkodissa asuvalle. 

Joulukerays-2.jpg

Kuvaterveisiä Virosta joulupakettien jakamisesta.

Keräystä Viron päässä koordinoinut lähetystyöntekijä Kirsti Malmi kertoo, että Mikkelissä ja Lappeenrannassa kerätyt lahjat toivat saajilleen paljon iloa. Lahjoja saivat kaikki Vääna-Viti -kodin 90 asukasta, Lasnamäen Loopealsen kodin 24 asukasta, Mustamäen kodin 24 asukasta sekä Koplin kodin 24 asukasta. Oman pakettinsa saivat myös Rakveren seurakunnan kehitysvammaisten joulujuhlaan osallistuneet 35 ihmistä. 

- Lahjat olivat tosi kivoja ja ihmiset olivat kaikki tosi otettuja! Jaoimme lahjat jouluisen lattiakuvahartauden ja laulun kera: Kun Jumala sanallaan sinutkin loi, kertoo Malmi ja kiittää osallistujia avusta. 

- Jos haluatte ottaa uusiksi ensi vuonna, niin voidaan ilahduttaa toisten kotien asukkaita vaikka etelämpänä tai Saarenmaalla. Vastaavia kotejahan on täällä kyllä vaikka kuinka paljon ympäri maata, Malmi muistuttaa.

- Mutta suurkiitos ja siunausta alkaneeseen vuoteen! 

10.1.2023 13.15