Uutislistaukseen

Yhteisvastuukeräyksen yrittäjähaaste laittaa hyvän kiertämään

Paikallinen yrittäjä Kirsi Kärkkäinen Kauniiksi luodusta on saanut hyvät lähtökohdat elämään ja kouluttautumiseen, minkä vuoksi hän haluaa tukea vähävaraisten lasten ja nuorten koulutusta.

Kirsi Kärkkäinen Yhteisvastuukeräyksen kunniakirja kädessään

Yrittäjä Kirsi Kärkkäinen otti Yhteisvastuukeräyksen yrittäjähaasteen vastaan.

Yhteisvastuukeräyksen 2019 yrittäjähaaste kannustaa Mikkeliläisiä yrittäjiä auttamaan. Mukaan lähteneen Kärkkäisen mielestä tämän vuotiset kohteet ovat helposti lähestyttäviä ja koskettavia.

– Olen saanut paljon tukea tarvittaessa niin omalta perheeltä kuin yhteiskunnaltakin. Nyt on minun vuoroni kantaa edes pieni korteni kekoon.

Yhteiseen hyvään mukaan lähteminen on helppoa ja sujuvaa. Yritykset voivat todella vaikuttaa siihen, että omalla paikkakunnalla riittää tekijöitä myös tulevaisuudessa.

– Nuorena yrittäjänä on helppo samaistua aikuistuviin ja oikeaa suuntaa etsiviin nuoriin. Kunpa jokainen apua tarvitseva saisi tukea!

Koulutuksen tukemisen lisäksi Kärkkäinen pitää tärkeänä sitä, että lapset ja nuoret voisivat kokea olevansa arvokkaita, rakastettuja ja tarvittuja.

 – Jokaisella meillä on tässä elämässä tarkoitus. Jokainen on luotu kauniiksi ja rakastetuksi. Kuten Juha Tapio laulaa: "Rakastettu on oikea nimesi, ja tulee nimenäsi olemaan." Uskalla elää!
Muille Mikkelin seudun yrittäjille hän haluaa välittää viestin:

– Jos koet saaneesi itse jotain hyvää, anna se eteenpäin.

 

Yhteisvastuukeräyksen yrittäjähaasteeseen voit osallistua ottamalla yhteyttä diakonissa Hannele Häkkiseen p. 0400 143 253, hannele.hakkinen@evl.fi tai tiedottaja Mervi Sensioon p. 0400 143 278, mervi.sensio@evl.fi

25.2.2019 15.25