Uutislistaukseen

Jumalanpalvelukset nettiin, tilaisuudet peruttu

Koronavirustilanteen vuoksi Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan toimintaa supistetaan.

Mikkeli tuomiokirkko talvella ulkoa

Mikkeli tuomiokirkko

Seurakuntalaiset voivat osallistua Mikkelin jumalanpalvelukseen internetin välityksellä. Videot löytyvät tuomiokirkkoseurakunnan kotisivulta. Palvelus striimataan videolähetyksenä Youtuben kautta, jonne suora osoite on: 
https://www.youtube.com/channel/UCKoSephWhhZ2SfzHo70-35QLinkki avautuu uudessa välilehdessä


Julkiset jumalanpalvelukset on toistaiseksi keskeytetty. Tuomiokirkon ovet avoinna sunnuntaina kello 11-13 hiljentymistä varten. 

Seurakunnan tilaisuudet ja viikkotoiminta keskeytetään toistaiseksi. Vihkimiset, kasteet ja hautaan siunaamiset toimitetaan yksityiskohdista asianosaisten kanssa tarkemmin sopien.

Kirkkoherranvirasto on kiinni, mutta yhteydenotot puhelimitse ja sähköpostilla hoidetaan. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta

Kaikki kerhot, musiikkiryhmät ja pienryhmätoiminta perutaan toistaiseksi. Myös matkat, retket ja leirit perutaan. Korvaavaa toimintaa ja tilaisuuksia sekä muita palveluita suunnitellaan toteutettavaksi mm. etäyhteyksillä. Niistä tiedotetaan erikseen seurakunnan verkkosivuilla sekä paikallismedian kirkollisissa ilmoituksissa. 

Diakonia-vastaanotot hoidetaan toistaiseksi puhelimitse tehtyjen ajanvarausten pohjalta.  

Rajoitusten aikana jumalanpalveluksiin ja hartauksiin voi osallistua radion, television tai internetin välityksellä myös Yleisradion kanavilla. Linkkejä Ylen ja seurakuntien verkkohartauksiin on täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

---------------------------------

Ohjeita ja vinkkejä poikkeusolojen lieventämiseen:

 
  • Älä osallistu kokoontumisiin, jos sinulla on lieviäkään flunssaoireita tai olet palannut ulkomaanmatkalta alle kaksi viikkoa sitten.

  • Tuomiokirkkoseurakunnan Youtube-kanavalle kerätään paikallisia jumalanpalveluksia ja muita hartauksia sitä mukaa, kuin niitä totetutetaan

  • Suosi jumalanpalvelusten ja hartauksien seuraamista televisiosta, radiosta tai internetistä, valtakunnallisia hartauspalveluita

  • Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa vaan ota yhteyttä seurakuntaan tai Kirkon keskusteluapuunLinkki avautuu uudessa välilehdessä

  • Pidä yhteyttä ystäviisi.  Ulkoile, metsä ei ole kiinni!

 

16.3.2020 16.34