Uutislistaukseen

Mitä Lähi-idän kriisin takana?

Lähi-idässä kuohuu ja seuraukset tuntuvat kaikkialla. Mutta mitä kriisin takaa oikein löytyy? Teemasta puhuu Mikkelin seurakuntakeskuksella 4.4. klo 18 rovasti ja kirjailija Teuvo V. Riikonen, joka on toiminut neljästi rauhanturva- ja kriisinhallintajoukoissa Lähi-idässä. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!

Teuvo_V_Riikonen.jpg

Teuvo V. Riikonen avaa Lähi-idän kriisin taustoja huhtikuussa Mikkelin seurakuntakeskuksella

Arabikevät, Gazan sota, pakolaiskriisi, Isis, Syyria, Afganistan ja Talebanit, terrorismi, Jemenin kapinalliset, uskonnon rooli, Iranin ydinuhka, milloin Israel iskee uudestaan? Libanonin tilanne ja rauhanturvaamisen merkitys.... Koko Lähi-itä kuohuu ja seuraukset tuntuvat kaikkialla, myös Suomessa. Mitä on Lähi-idän kriisin takana? 

Aiheesta puhuu Lähi-idän asiantuntija, neljä kertaa rauhanturva- ja kriisinhallintajoukoissa Afganistanissa, Libanonissa sekä Golanilla Israelin ja Syyrian välissä toiminut kirjailija ja rovasti Teuvo V. Riikonen. Hän on Parikanniemisäätiön toiminnanjohtaja, joka on kirjoittanut 25. kirjaa ja ollut mukana 15. kokoomateoksessa. Riikonen on Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. 

Tilaisuus järjestetään torstaina 4. huhtikuuta kello 18–19.30 Mikkelin seurakuntakeskuksen Ristimäkisalissa. Alustuksen jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta ja Parikanniemisäätiö.

Tue Mar 12 12:25:00 EET 2024