Seppeleen lasku sankarihaudoilla

Karjalaiset kesäjuhlat -logo

Mikkelin Pitäjänkirkko

Muistokukat lasketaan Pitäjänkirkon sankarihautausmaan muistomerkille ja Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille.

Seppelten laskusta voi halutessaan siirtyä Karjalaisen kansan messuun, joka alkaa tuomiokirkossa klo 10.

Messussa saarnaa piispa Voitto Huotari, liturgina toimii rovasti Osmo Luukkonen ja avustavana pappina kirkkoherra Arja Huuskonen. Musiikissa palvelevat Kangasniemen kirkkokuoro ja Syvä huokaus-yhtye johtajanaan Natalia Ikonen. Messussa käytetään Raudun seurakunnan ehtoollisvälineitä.

Samoin klo 9.30 toimittaa metropoliitta Arseni papiston avustamana liturgian ylienkeli Mikaelin kirkossa. Liturgiassa käytetään vanhaa Käkisalmen ehtoolliskalustoa.

Tilaisuudet kuuluvat osana Karjalaisten kesäjuhlien ohjelmaan. Tapahtumasta löydät lisää tietoa täältä: https://www.karjalaisetkesajuhlat.fi/